Säkerhetssystem gör din fastighet både trygg och bekväm för hyresgäster och besökare

Även om det är bra att lita på människor kan ibland tillit utnyttjas. Det är därför…

Även om det är bra att lita på människor kan ibland tillit utnyttjas. Det är därför säkerhetstekniken är så viktig. Den minimerar risker genom att hoppa över mänsklig bedömning. Rätt säkerhetssystem skapar trygghet för dig, dina medarbetare och dina tillgångar. Säkerhet är en nödvändig kostnad. Men med integrerade säkerhetssystem som också sparar energi får du ut ett verkligt affärsvärde via din investering.

Vad är ett säkerhetssystem? 

Ett säkerhetssystem är uppbyggt av flera delar som arbetar tillsammans för att upprätthålla trygghet och säkerhet. Det kan användas för att skydda människor, egendom och information mot olika hot eller faror. Det finns bådefysiska och digitala säkerhetssystem som kan inkludera övervakningskameror, brandlarm, andra larmsystem och system för passagekontroll.

Vill du veta mer? Kontaka oss!

Fördelar med att installera moderna säkerhetssystem i din fastighet

Moderna säkerhetssystem har flera fördelar för både fastighetsägaren och dess användare.

 • Trygghet för fastighetsägaren
 • Ökad säkerhet (verklig och upplevd) för byggnadsanvändare
 • Lägre försäkringskostnader
 • Minimera risken för stöld, inbrott och vandalism
 • Snabbare svar från polis och räddningsenheter

Vad består moderna säkerhetssystem av?

Beroende på din fastighet finns det många tekniska lösningar som skyddar människor och tillgångar. Här är en lång lista över potentiella lösningar, som alla fungerar att ansluta till ditt fastighetssystem för övervakning och kontroll. Våra medarbetare kan design, installation och underhåll av ett stort antal system.

Secured by Caverion - garanterar säkerheten i din fastighet

Secured by Caverion är vårt fullservicekoncept för att hålla din fastighet säker. Vi använder skalbara öppna plattformar med långa livscykler, vilket innebär att du inte är låst till  en produktleverantör. Du kommer att stanna hos oss för att du vill, inte för att du måste

Vad du får med Secured by Caverion:

 • Hel livscykel från design och konstruktion till installation, drift och underhåll
 • Kostnadseffektiva molnbaserade lösningar
 • En kontakt, ett kontrakt för alla discipliner
 • Nationell och internationell täckning
 • Finns som engångsinvestering eller som en tjänst
 • Omfattande säkerhetskompetens, kontinuerlig utbildning säkerställer att våra medarbetare alltid är uppdaterade om de senaste teknikerna


Förbättra användbarheten och minska manuellt arbete med smarta säkerhetssystem

Om du vill ha något utöver vanliga säkerhetslösningar kan vi ta din fastighet till nästa nivå via smarta lösningar. Smarta säkerhetslösningar är integrerade i annan fastighetsteknologi, som fastighetsautomation, HR-system, brandsystem eller AV, vilket hjälper dig att skapa nytt värde via dina säkerhetssystem. Med smart säkerhet kan du minska manuellt bemanning och olika tillträden till din fastighet smidig. Kontakta oss så visar vi dig hur det fungerar i praktiken.

Andra tjänster som kan vara intressanta