Skräddarsydda moderniseringar och förbättringar för att öka värdet på dina fastigheter

För att underhålla, och också utveckla, din fastighets värde genom hela livscykeln kommer…

För att underhålla, och också utveckla, din fastighets värde genom hela livscykeln kommer renovering, modernisering och tekniskt installationsarbete att krävas genom åren. Vilken partner och teknik du väljer har stor påverkan på hur väl värdet faktiskt utvecklas.

 
 

Öka värdet i din fastighet genom att använda den senaste teknologin

Ny och tekniskt avancerad utrustning hjälper dig att öka effektiviteten i den verksamhet som pågår i din fastighet - och du sparar därmed också kostnader. Att välja och installera teknologin är ett jobb som bäst utförs av den expert, som också kan hantera underhållet. 

Vi erbjuder en enda kontaktpunkt för renoveringar och moderniseringar. Detta ger fullständig transparens och ser till att alla dina frågor besvaras via en enda kontaktpunkt. Du har alltid den senaste tekniken tillgänglig och kunniga experter som ger dig råd hur du ska välja de rätta lösningarna för dina behov. Information om alla uppdateringar lagras i detaljerad dokumentationen, så att du enkelt kan påvisa fastighetens värde.

Leasingtjänster håller fastigheten ständigt uppdaterad

Teknologisk utveckling är snabb och förändring är konstant. Vad sägs om att leasa den senaste utrustningen såsom AV-system och säkerhetssystem med flexibla och överkomliga leasinglösningar?

Genom att välja ett hyrkontrakt kommer du att ha tillgång till den senaste utrustningen i ett modernt servicepaket till fast månadskostnad. Tjänsten skräddarsys efter dina behov och kan innehålla utrustning, reservdelsleveranser, åtgärdsinsatser och årligt underhåll.

Därför är det bra att välja ett leasingkontrakt:

  • Senaste fastighetstekniken utan risk och investering
  • Kapital kan användas där det bättre behövs
  • Förutsägbara kostnader med fast månadsavgift
  • Alltid moderna och väl fungerande system
  • Mindre underhållsarbete då all utrustning, finansiering och underhåll kommer från samma partner

Kontakta oss så kommer vi fram till vad som är optimalt för dig när det gäller upprustning, renovering eller installation för din fastighet - och vilket underhållsavtal som passar bäst.

Läs mer om våra tjänster inom digitalisering och modernisering. 

 

Andra tjänster som kan vara intressanta

Vi hjälper våra kunder att lyckas