Tryggare fastighet med system för kameraövervakning

Stora lokaler med flera ingångar och hundratals användare  - att hålla fastigheterna säkra,…

Stora lokaler med flera ingångar och hundratals användare  - att hålla fastigheterna säkra, effektiva och samtidigt användarvänliga kan vara en utmaning. Modern kameraövervakning använder maskininlärning, så att du enkelt upptäcker eventuella problem och håller besökarna trygga.

Kontakta oss för mer information

 
 

CCTV - maskininlärning hjälper, varnar, möjliggör och skyddar

Moderna CCTV-kameror kan använda maskininlärning för att identifiera olika scenarier och agera där efter. Exempelvis kan kamerasystem på ett vårdhem identifiera när en person ramlar och därefter larma. På samma sätt kan säkerhetskameror användas för att identifiera fordon och besökare eller  visa välkomsthälsningar besökare för att garantera dina kunder ett smidigt och riskfritt besök.

CCTV-övervakning kan också förbättra säkerheten både för själva fastigheten och för de personer som arbetar på plats. Att installera säkerhetskameror (eller redan att visa skyltar som varnar för kamerorna) hjälper till att förhindra vandalism och inbrott. Att installera CCTV-kameror på rätt platser ser också till att de anställda inte lämnas ensamma när de utför potentiellt farliga uppgifter.

Du kan också ställa in CCTV så att systemet skickar larm om människor inte använder rätt säkerhetsutrustning som hjälmar, västar, skyddsglasögon med mera på byggarbetsplatser, industrianläggningar, plattformar eller andra områden där säkerhetsutrustning krävs.

Kombinera CCTV med drönare

I kombination med drönare kan du också automatisera vakt- och patrulltjänster. Detta innebär att du på din webbplats kommer att skyddas dygnet runt utan att människor alls behöver vara fysiskt närvarande.

Drönare utrustade med CCTV är också ett utmärkt sätt att övervaka stora områden som skogar, hamnar och flygplatser för att tidigt upptäcka brand eller inkräktare.

Rätt planering och underhåll förlänger ditt livslängden på ditt kamerasystem

När du ska installera ett avancerat kamerasystem, så se till att uppfylla de tekniska kraven för belysning och andra förhållanden och regler. Du behöver hitta rätt utrustning samt placering. Regelbundet underhåll garanterar också att du får full funktionalitet under hela livscykeln. Via oss kommer ditt kamerasystem att fungera smidigt medan du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.

Vi är också en leverantörsoberoende systemleverantör med en produktportfölj som också ger en kostnadseffektiv service på lång sikt. Vi är ett SSF1061-certifierat företag för CCTV-anläggningar och våra leverantörer inkluderar Lenel OnGuard, NUUO, Milestone, Bosch, Axis, Carrier.

Våra tjänster:

  • Välja det optimala systemet för säkerhetskameror - efter ditt behov
  • Planera och installera CCTV-system
  • Reparera och underhålla CCTV-system
  • Återförsäljning av CCTV-övervakningssystem
  • Hostade videolösningar

Med leasing-modeller reducerar du kostnader du har i förväg

Du kan också köpa CCTV-övervakningstjänster från oss till ett fast månadspris. Avtalet omfattar utrustning, reservdelar, reparationer på plats och årligt underhåll.

Andra tjänster som kan vara intressanta

Vill du veta mer?

 Kontakta oss