Accur8vision - tidig och träffsäker volymetrisk 3D detektering

Effektiv övervakning av utomhus och inomhus miljöer i realtid för att avvärja intrång. Med hjälp av…

Effektiv övervakning av utomhus och inomhus miljöer i realtid för att avvärja intrång.
Med hjälp av detektionsbaserad LiDAR laser kan kunden i tidigt läge detektera att en person tagit sig in på privat eller farligt område som tågspår, utomhusbassänger och hamnar, mm.

Kontakta oss för mer information

 
 

Caverion först ut i Sverige som ackrediterad partner

Accur8vision är en unik säkerhetslösning som till skillnad från konventionella system, som vanligtvis bara bevakar omkretsen, bevakar hela det patrullerade området. Om en inkräktare tar sig in i det bevakade området meddelas systemet. Operatören får information baserad på inkräktares exakta plats, storlek, hastighet och rörelsebana – vilket sedan visualiseras i en digital verklighet i 3D. Systemet är GDPR säkert då det inte går att identifiera en individ. LiDAR ger möjligheten att tidigt och säkert detektera och kameran blir ett komplement att verifiera efter larm har gått. 


Nyckelfunktioner:

 • Avancerad visning av larmsituationer
  När en inkräktare tar sig in i ett bevakat område och bryter mot de regler som operatören fastställt, slår systemet larm. Systemet registrerar inkräktarens rörelse och visar den för operatören på skärmen.

 • Enkel utformning av detektionszoner
  För att markera ut det skyddade området kan operatörerna enkelt skapa tredimensionella detektionszoner. På grund av LiDAR-precisionen kan dessa zoner ha vilken form som helst. De kan till exempel följa den faktiska formen på staketet så att ingenting utanför lokalerna utlöser ett larm. Operatörerna kan också utelämna områden inom en detektionszon, till exempel vegetation.

 • Användning av en digital bild av en verklig miljö
  Accur8vision använder kartvisualisering för att göra det tydligare för operatören och göra navigeringen i systemet intuitiv. Operatörerna kan importera 3D-modellen från andra CAD-system eller enkelt skapa den digitala 3D-bilden själva genom att använda fotogrammetri eller genom att fånga lokalerna med den handhållna laserskannern.

 • Planeringsverktyg med enkla kontroller och virtuella tester
  Med det inbyggda pre-planning verktyget kan kunden redan innan installationen se hur systemet kommer fungera i verkligheten, vilket också spar tid i installationsförfarandet. Du kan dra och släppa olika typer av LiDARs och andra säkerhetskomponenter till 3D-kartan, flytta runt dem för att hitta den bästa platsen och ta virtuella ögonblicksbilder.

 • Använder en intuitiv volymetrisk 3D-miljö
  Använder sig av spelelement och spelteknik, inklusive grafikmotorn Unity, för sin unika design.
  Möjligheten att kasta skuggor och skapa andra realistiska grafiska effekter ger operatörerna en informationsrik miljö som möjliggör intuitiv interaktion med systemet och snabbt ger säkerhetspersonalen information som är lätt att ta till sig vid larm.

 • Skiljer mellan personer med auktoriserat tillträde och obekanta inkräktare
  Operatörerna kan markera personer som godkända när de dyker upp inom det larmade området. Genom att koppla den här funktionen till ett system för åtkomstkontroll kan Accur8vision automatiskt även upptäcka en godkänd person via tillträdeskortet.

 • Fjärråtkomst till säkerhetssystemet
  Säkerhetssystemet är tillgängligt på stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor eller mobiltelefoner.
 

För mer information om Accur8vision

Rickard Hammarberg
Rickard Hammarberg

KAM Säkerhet