Smarta lösningar - digitalisering och modernisering

Smart

Smart

 

Det finns ingen anledning att kompromissa. Med modern fastighetsteknik kan du reducera ditt koldioxidavtryck och spara energi, samtidigt som produktiviteten och din fastighets värde förbättras. Smarta, sammanlänkade  digitala lösningar ger en modern användarupplevelse, ger hälsosamma och bekväma användarvillkor och leder till förbättrad produktivitet.

De som använder byggnaden kan njuta av optimala inomhusförhållanden som bevisat ökar välbefinnande och produktivitet. Hållbara fastigheter blir mer intressanta för hyresgäster som vill positionera sig som ansvarsfulla och miljömedvetna. Ofta är investeringen som krävs liten och enbart förtjänsten i minskad energianvändning betalar investeringen under byggnadens livscykel.

Vi på Caverion är med dig på den här resan. Vi guidar dig genom nulägesanalys, implementeringen av hårdvara och toppmoderna mjukvaruplattformar, hela vägen till hur vi använder data för analys för smartast underhåll genom hela livscykeln. Alltid med en användarfokuserad och datadriven utgångspunkt.

Så varför ska du göra din byggnad smart?

  • Du kan reducera utsläpp, minska energianvändningen och nå dina hållbarhetsmål
  • Du uppnår och överträffar  förväntningar som legala krav och EU föreskrifter
  • Du förbättrar fastighetens värde, gör den mer attraktiv för brukare, skapar högre kundnöjdhet, välbefinnande och produktivitet
  • Du kan optimera verksamheten med IoT-intelligens och AI-drivna insikter

Vi hjälper våra kunder att lyckas

Mer information om Smart