eMobility-tjänster för operatörer av laddstationer

Bygg ut dina nätverk med tillförlitlig, väldimensionerad installation, certifierat underhåll och fjärrövervakning av dina nätverk. 

 

Drifttid och tillgänglighet för CPO:er

Ett starkt partnerskap med en installations- och servicepartner spelar en viktig roll för en laddpunktsoperatörs (CPO) framgång. Caverions experter arbetar med olika kunder i många olika länder, vilket innebär att du får unika insikter i vad alla CPO:er verkligen värdesätter och prioriterar: drifttid och tillgänglighet för dina nätverk. Nyckelelement för framgång inkluderar:

Genom att välja en partner som kan leverera tillförlitliga laddningstjänster säkerställer ni att ert nätverk är tillgängligt för slutanvändarna 24/7.

Laddningsnätverk som drivs av CPO:er kan sträcka sig över hela landet och ofta internationellt, så att ha oss som en partner som kan leverera nationella tjänster, med en lokal arbetsstyrka som förstår de unika behoven på platsen, är av stor betydelse.

Med detta sagt har många CPO:er ett behov av samma servicestandarder och metoder även internationellt, utan att kräva nya processer eller verktyg från varje leverantör; så enhetlig gränsöverskridande service lyfts ofta fram som ett viktigt behov av våra partners.

Genom att se till att laddutrustningen i ert nätverk är kompatibel med en rad olika elbilar, laddstandarder och protokoll blir ert nätverk framtidssäkert och skalbart.

Installations- och underhållspartners som Caverion, som har expertis och kvalifikationer för att installera och underhålla utrustning från olika leverantörer, innebär att ni kan köpa laddare varifrån ni vill och låta våra experter installera, övervaka och underhålla utrustningen.

Genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och kostnadseffektiva lösningar, som är skalbara för implementering på olika platser, kan du få ditt nätverk att växa i hög hastighet.

Detta gäller mer än bara priset på laddningsutrustningen, men vi hjälper dig med den totala kostnaden för livslångt ägande, inklusive löpande underhåll, reparation och uppgraderingskostnader.

Fjärrövervakning  av hela laddnätverket och möjlighet att reagera på varningar och larm innebär att ditt nätverk blir mer transparent.

Löpande support för din laddningsutrustning och dina tjänster förbättrar drifttiden och tillgängligheten. Det innebär att vi tillhandahåller teknisk support, utbildning och hjälp med efterlevnad och regulatoriska frågor.

Marknaden för eMobility förändras snabbt, och det är viktigt att ligga i framkant när det gäller den senaste utvecklingen inom laddningsteknik och laddstolpar för elbilar.

Vi på Caverion utforskar, utvecklar och innoverar kontinuerligt laddningslösningar för alla typer av fordon (t.ex. passagerar- eller servicefordon, skåpbilar, lastbilar etc.). Detta omfattar områden som snabbladdningsteknik, smart laddning, trådlös laddning och lösningar som integreras med andra energisystem, t.ex. solenergi och batterier.

 

Våra mest populära tjänster för CPO:er

Nyckelfärdiga installationer

Nyckelfärdiga installationer för laddare och laddstationer omfattar allt från rådgivning om energi- eller designbehov till platsundersökning, projektplan, anläggningsarbeten och installation. Det säger sig självt att kunderna alltid vet exakt vad som händer (från projektfasen till underhåll eller reparationer) via en enda, enkel app: Caverion SmartView. 

Tjänster på distans 

Våra fjärrtjänster säkerställer att nätverket fungerar som det ska och att du alltid har en enda kontaktpunkt för alla dina behov. Många larm kan hanteras utan att man behöver besöka platsen, men vid behov kan en tekniker snabbt skickas ut för att utföra underhåll eller reparationer, vilket säkerställer att laddaren är tillgänglig och fungerar för användarna.

 


 
Joakim  Attoff
Joakim Attoff

Ansvarig eMobility

Kontakta oss så berättar vi mer!