eMobility för biltillverkare och bilhandlare

Biltillverkare och bilhandlare behöver eMobility och effektiva laddningslösningar när försäljningen av elbilar ökar.

Etablerade och marknadstestade lösningar för återförsäljare

eMobility-tjänster för bilmärken och återförsäljare måste övervägas noga. Det är viktigt att välja en partner som kan erbjuda enhetlig installation på alla platser, fjärrövervakning och underhåll samt utbildning för personalen.

Försäljningen av elfordon fortsätter att öka, och laddinfrastrukturen måste växa för att möta efterfrågan. Det är viktigt att utvärdera hur mycket utrustning som kan installeras med dynamisk lastbalansering, och utvärdera om det krävs uppgraderingar av byggnaden eller anläggningen. Målet måste vara att se till att det finns tillräckligt med laddare för att verksamheten ska fungera smidigt, så att fordonen är laddade och redo för provkörning eller leverans.

Varumärket är förmodligen den enskilt största faktorn som påverkar en kunds köpbeslut.

Vi ser till att laddutrustningen, från varumärket på de faktiska laddarna till laddningsupplevelsen hos återförsäljaren, stärker ditt varumärkes rykte. 

Hela upplevelsen för personal och besökare hos återförsäljaren är en hög prioritet för oss. För att säkerställa minsta möjliga avbrott i din verksamhet, särskilt under installation och/eller underhåll, prioriterar vi en öppen och transparent dialog.

För slutanvändare kan laddningsrelaterade problem vara ett hinder för köp. Genom att se till att användarupplevelsen hos återförsäljaren är snyggt utformad – och genom att stödja dem med genomtänkta svar på deras frågor – kan det laddningsrelaterade inköpshindret sänkas eller till och med elimineras. Vi stöttar din personal genom att tillhandahålla utbildning i alla aspekter av elbilsladdning, skräddarsydd efter dina behov.


 
Electric vehicle icon

Design och installationsplan för alla platser

  • Lätt att lansera (enkel utrullning av koncept)
  • Samma varumärke och installationskoncept
  • Hög hastighet till marknaden ("Speed to market" - central hantering för snabbare utrullning)
  • Lätt att justera för att tillgodose lokala behov (flexibla lösningar för lokala anpassningar)
  • Service, underhåll och fjärrövervakning 24/7 (bekymmerfri installation)
people icon

Utbildning och fortbildning för säljstöd

  • Genom att utbilda era medarbetare hjälper vi dem att besvara vanliga frågor från kunder om elbilsladdning, vilket hjälper kunderna i deras köpbeslut
  • Vi utbildar och ger råd om nya eller kommande innovationer på marknaden

 
Joakim  Attoff
Joakim Attoff

Ansvarig eMobility

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

 

Andra lösningar inom eMobility