Installations och underhållstjänster för utrustningstillverkare av laddstationer (OEM)

Tillverkare av originalutrustning (OEM) förlitar sig på partners med nationell och internationell tjänsteleveransförmåga för att tillhandahålla certifierade installationstjänster för kunder som använder din utrustning, samt för att utföra garantiunderhåll.

 

 

Se till att dina laddare fungerar smidigt med en certifierad partner

En uppskattad installations- och servicepartner har den tekniska expertis som krävs för att installera och underhålla utrustningen på rätt sätt och se till att laddarna är tillgängliga och fungerar som de ska, under och efter garantiperioden. Vi ser till att våra experter har nödvändiga certifieringar och samarbetar med utrustningstillverkare för att ge insikter och marknadstestad kunskap om utrustningens prestanda och potentiella underhållsproblem, vilket bidrar till att minimera driftstopp och stödja utveckling. 

 

Vi samarbetar med utrustningstillverkare för att ge dig värdefull feedback om din utrustning från dem som installerar och underhåller den.

Genom att analysera mönster i reparationer kan ni identifiera konstruktionsbrister eller andra problem som kan åtgärdas för att förbättra kundupplevelsen.

Att kunna erbjuda installation och underhåll eller reparationsarbete i hela landet (och även över landsgränserna) innebär att du kan förvänta dig samma högkvalitativa service från oss oavsett var du befinner dig, och gör logistiken för reservdelar mycket enklare. Denna serviceförmåga spelar en roll för vilken laddutrustning kunderna väljer.

Våra erfarna medarbetare är utbildade och certifierade enligt originalutrustningstillverkarens (OEM) kriterier för det installations- och underhållsarbete som krävs. 


 
Joakim  Attoff
Joakim Attoff

Ansvarig eMobility

 

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

 

Andra lösningar inom eMobility: