Caverion kommer att vara på plats i Almedalen 2024 för att lyfta frågor om digitalisering, energieffektivisering, säkerhetslösningar och kompetensförsörjning. Teman som är viktiga för Caverion varje dag, året om. Det ligger i linje med vår strategi, hållbar tillväxt, och syftet att skapa resultat som ökar människors välbefinnande i smarta och hållbara omgivningar.

 
 

Caverions team är på plats i Almedalen 2024

Våra kollegor finns på plats i Almedalen och vi deltar gärna på runda bordssamtal, paneler och seminarium där det pratas om bland annat digitalisering, smarta fastigheter och energieffektivisering. Vill du ha med våra experter i era samtal? Tveka inte att höra av dig så ska vi se hur vi kan lösa det tillsammans.

Jag vill veta mer om era experter

Några av experterna som du kan träffa i Almedalen

 
Uno  Lundberg
Uno Lundberg

Building Performance
Jörgen Söderlund
Jörgen Söderlund

Digitalisering / säkerhet / smart

Marcus  Sandlund
Marcus Sandlund

Digitalisering och hållbara affärer

 
Erika Björnesparr
Erika Björnesparr

Marknadsföring / arrangemang

Fredrik  Nilsson
Fredrik Nilsson

Projektledare Almedalen

 
Uno Lundberg

Caverions vd Uno om att skapa hopp

Caverion Sveriges finns på plats i Almedalen för att tillsammans med kollegor, kunder och branschvänner bygga vidare på ett hållbart samhälle. 

Läs hela intervjun med Uno

 

 

Här kan du se våra filmer från förra Almedalsveckan

Se vår vd Uno Lundberg och HR-direktör Anna-Carin Ingemansson om deras tankar och förväntningar på Almedalsveckan.  

Följ oss i sociala medier 

Almedalsveckan 25 juni - 28 juni är i vanlig ordning full med intressanta seminarier, samarbeten och kommunikation. På denna sida och på våra sociala medier kan du följa Caverion varje dag under Almedalsveckan och se vad vi gör på plats. Här kan du även ta del av filmer där vi intervjuar politiker och representanter från branschorganisationer, seminarier och andra intressanta spaningar.

Följ oss på LinkedIn

 

Gotland friköpt Visby.jpg
 

Vi bidrar till ett koldioxidneutralt samhälle genom våra energieffektiva och hållbara tjänster och lösningar

Vi förbättrar och utvecklar våra smarta tjänster och digitala lösningar vart efter för att öka värdet för våra kunder och för att påverka vårt handavtryck som i sin tur minskar våra kunders fotavtryck.