Moderna AV-system (audiovisuella ) och presentationsteknologi för företag och utbildningsinstitutioner

Dagens kontor är utrustade med skärmar, högtalare, mikrofoner, kameror och system för…

Dagens kontor är utrustade med skärmar, högtalare, mikrofoner, kameror och system för videokonferenser. För att uppfylla det moderna arbetslivets krav måste alla dessa AV-system (audiovisuella) vara lättanvända och flexibla.

Kontakta oss för mer information

 

New normal? AV-system stöder distansarbete

Under 2020 blev majoriteten av traditionella konferensrum överflödiga då distansarbete plötsligt blev den globala normen efter att pandemin i spåren av covid-19 bröt ut. Bortsett från att detta minskat smittorisker har distansmöten visat sig vara effektiva, miljövänliga och kostnadseffektiva.

Har du någon gång ödslat tid på att försöka få igång en skärm eller leta efter en passande kabel? Frustrerande! För att du ska få ut max av distansmöten behöver AV-systemen vara lättanvända och intuitiva. När du investerar i professionella installationer och kompatibla komponenter kan användarna börja arbeta direkt. 

Presentationsteknologi som tjänst - både enkel och mångsidig lösning

Alla moderna företag behöver presentationsteknologi. I stället för krångel, upphandla detta som en tjänst så slipper du oroa dig för underhåll, uppdateringar eller systemuppgraderingar. Du kan helt enkelt förlita dig på högkvalitativa och lättuppkopplade videokonferenssystem som alltid är redo att användas. 

Vi kan också integrera AV-systemen med ditt BMS-system. På så sätt kan informationen från alla dina AV-system, exempelvis nyttjandegrad, bli en del av analysen som styr den strategiska förvaltningen av byggnaden.

Presentation technology as a service is a simple and versatile solution.jpg

Caverions audiovisuella system - i modulära paketlösningar

Vi designar och implementerar lösningar som är användarvänliga, så att de bäst tillfredsställer din organisations behov. Vi hjälper dig att välja rätt med vårt färdiga modulära tjänstepaket för AV-lösningar. Vi hanterar då driften av hela systemet genom dess hela livscykeln, vilket gör framtida kostnader förutsägbara. Om det senare inte längre skulle finnas behov av AV-system och utrustning kan investeringarna istället komma kärnverksamheten till del.

Som experter på livscykelperspektiv kan vi enkelt integrera våra AV-lösningar med annan fastighetsteknik. Detta ger dig all flexibilitet du behöver för att anpassa användningen efter dina behov.

Moderna AV-system - ett sätt att skapa en flexibel fastighet

Audiovisuella lösningar möjliggör smidig distansundervisning
Lösningar som låter användare se inspelat eller realtidsinnehåll på nästan vilken enhet som helst. Innehållet kan övervakas, till exempel, i en annan föreläsningssal, med utrustning som är uppkopplad till presentationssystemet. Detta gör det möjligt med hybridlösningar för olika typer av föreläsningar och event.

Enkelt informationsutbyte i dina affärsmöten
Lättanvända lösningar för att koppla upp din enhet till presentationsplattformar och enheter för att dela innehåll. Bjud in dina mötesdeltagare till enhetlig kommunikation trots olika distansmötessystem, till exempel Teams, Zoom eller Webex.

Förenkla event med konferenssystemlösningar
En flexibel och lättanvänd diskussionsplattform hjälper alla att göra sin röst hörd. Här behövs ett idealiskt mikrofonsystem som är enkelt och pålitligt och som stöder dina mötespolicys.

Informationssystem och rumsbokning som förenklar din nationella kommunikation
Informationssystem kan bestå av individuella skärmar eller ett stort nätverk av skärmar över hela landet, centralt kontrollerade från en plats. Skärmar kan kopplas upp till mötesrummets bokningssystem för att automatiskt ange i konferenscentret eller lobbyn vilka rum som är reserverade och för vem.

Din kontrollrumsinformation samlad på en skärm
Kontrollrum behövs ofta för säkerhets-, drifts-, energi-, eller andra fastighetstjänster, där teknik och systemstatus behöver övervakas i realtid. Vi kan hjälpa dig bygga presentationsteknologi i ditt kontrollrum som visar information från flera system samtidigt. Vi kan även hjälpa dig att överföra bilder från olika källor till flera arbetsstationer - såsom ofta behövs i system för operationssalar och andra bildöverföringssystem i sjukhus.

Offentliga utrop och talat utrymningslarm
Högtalarsystem på offentliga platser behöver vara mycket mer än bara ljud i bakgrunden i en galleria eller ett morgonmeddelande i en skola. Ett högtalarsystem som efterlever den europeiska EN54-normen garanterar tydligt, högkvalitativt och behagligt ljud och fungerar som en del av fastighetens evakueringssystem.

Kontakta oss så berättar vi hur vi designar ett AV-system som förenklar samarbetet inom din organisation.

Vill du veta mer?

 Kontakta oss

 

Andra tjänster som kan vara intressanta