Caverion Visby

Caverion Visby

Förutsebarhet, sänkta kostnader, minskad energianvändning och klimatpåverkan och uppföljning i realtid. Vi har rätt verktyg och kompetens för att skapa värde i din fastighet.

 

Visste du att vi kan hantera upp till 90 procent av dina tekniska larm på distans? Eller att du kan följa hur din fastighet presterar i realtid - när som helst och var du än befinner dig? Smarta lösningar ger dig en trygg och förutsebar förvaltning som sänker dina kostnader och minskar din energianvändning. Bra för både plånboken och miljön! Här under kan du se hur vi på Caverion har hjälpt kunder i vår närmiljö här på Gotland.

Ett energieffektivt Gotland

Vad har militärer, villaägare och privatbilister gemensamt? Alla har nytta av förnybar energi. På Gotland pågår just nu en rad aktiviteter som ökar energieffektiviteten och minskar användningen av fossila energikällor. Störst av alla är kanske solcellsanläggningen på Tofta Garnison. Färdiginstallerade täcker de 1 536 panelerna två tak med en total bredd på 240 meter. Det gör anläggningen till den största solcellsanläggningen på Gotland. Den producerade installerade effekten blir hela 453 kW.

Caverion gotland solceller.jpg

Solceller - 120 anläggningar på 2 år

  • För den som inte behöver förse en hel garnison med klimatsmart energi, finns mindre lösningar.
  • Visste du att vi har installerat 120 solcellsanläggningar på Gotland, under de två senaste åren?

Klimatsmart med elbil

  • Samtidigt som efterfrågan på solceller ökar säljs det elbilar som aldrig förr.
  • Men, omställningen från fossil till klimatsmart fordonsflotta kräver pålitlig infrastruktur.
caverion gotland elbil.jpg
Riksantikvariembetet.jpg

Inomhusklimat bevarar kulturskatter

Ett bra inomhusklimat har många fördelar. Särskilt när det gäller att bevara kulturskatter till eftervärlden. Då är rätt luftfuktighet och temperatur helt avgörande. På Riksantikvarieämbetet i Visby finns laboratorier och säkerhetsmiljöer, specialanpassade för att garantera att gamla kulturföremål inte riskerar att ta skada.

Vi har ett mycket avancerat laboratorium där vi undersöker en massa olika föremål och material som är känsliga och oftast väldigt gamla. Då är klimatanläggningen, som Caverion underhåller och sköter service på, oerhört viktig. Samarbetet med Caverion fungerar mycket bra, vi har bra samverkan på alla nivåer och de är mycket lyhörda för våra behov.
Fredric Dahlgren, Riksantikvarieämbetet

Vi skapar värde i din fastighet

Resultat

2
Sven Olin

Platschef

Bengt Erik Nyström

Fastighetsförvaltning, ventilation

 

Välkommen!

Lundbygatan 2L
621 41 Visby

Tel: +46 498288260