Remote services


Digitalisering innebär möjligheter för fastighetsägare. Ökad teknikanvändning ger mer data. Används den på rätt sätt, kan du effektivisera förvaltningen och spara resurser. 

En digitaliserad omvärld ger många val och möjligheter, men gör det också mer komplext att förvalta en fastighet. Du vill naturligtvis att din fastighet ska nå sin fulla potential – då krävs helhetsgrepp och en överblick av alla tekniska installationer. 

Remote Centre, en central punkt

Remote Centre är vårt digitala hjärta. Våra experter analyserar ditt fastighetsdata, övervakar och styr den tekniska driften. Det ger en smartare drift, dygnet runt, 365 dagar om året. 

Uppkopplade fastigheter ger minskade kostnader

Färre servicebesök, minskade driftavbrott och minskad energianvändning sänker kostnader. Utmaningen är att minska kostnaderna utan att samtidigt sänka kvalitén, men eftersom vi ser hur din fastighet presterar i realtid upptäcker vi avvikelser i tid och kan förebygga. Rätt åtgärder är snabbt på plats och du kan fatta rätt beslut, även över tid. 

Hållbarhet

Långsiktig planering innebär rätt åtgärder vid rätt tidpunkt. Och när fastighetstekniken fungerar optimalt, får du ett behagligt inomhusklimat och kan spara resurser. Via Remote center ser du din energianvändning – i realtid. Och vill du går du igenom din data tillsammans med våra energispecialister. Det förbättrar din energieffektivisering, bra för både plånboken och klimatet. 

Dina larm

Vi hanterar 90 % av dina tekniska larm på distans. Larmen analyseras, hanteras och lagras. Är något akut, är vi snabbt på plats. Kanske har du ett eget BMS-system? Hos oss är du inte låst, systemet kan integreras. 

Caverion SmartView - utvecklat tillsammans med våra kunder

är en digital plattform som samlar all fastighetsdata på en och samma plats. Du får information på ett transparent sätt i realtid vilket gör att du alltid är uppdaterad när det gäller pågående åtgärder och status i dina byggnader. 

Plattformen är lätt att tolka och använda via dator, surfplatta eller mobil. Några få klick och du når all relevant fastighetsdata. Vi har utvecklat Caverion SmartView tillsammans med våra kunder och vi utvecklar hela tiden nya funktioner för att du ska få en plattform som motsvarar dina framtida behov.

Mer om SmartView
Caverion

Kontakta oss

Har du frågor om Caverion eller vår verksamhet

Kontaktformulär

Kontakta oss