09.09.2016 Pressmeddelande

Caverion rustar marknadsområdena Stockholm och Öst – rekryterar Thomas Enström samt Kurt Waltersson. Båda strax på plats!

Caverion rustar marknadsområdena Stockholm och Öst – rekryterar Thomas Enström samt Kurt Waltersson. Båda strax på plats!

Caverion rekryterar Thomas Enström (Schneider Electric) som regionchef Stockholm och gör därmed området till en egen region, allt som ett led i att fortsätta utveckla organisationen för att optimera kund- och marknadsnärheten. 

- Stockholm är tillsammans med exempelvis industri- och universitetsstäder, som Norrköping och Linköping, mycket viktiga marknader. Min bedömning är att vi då behöver ett starkt fokus på Stockholm som ett eget och unikt geografiskt område. Därför är det extra roligt att välkomna Thomas, som har sin bas och erfarenhet i Stockholm, till bolaget säger Klas Tocklin, VD, Caverion Sverige.

Region Öst kommer därmed från den 1/10 att sträcka sig från Nyköping i norr till södra Östergötland. I region Öst kommer även Gotland att ingå. Öst drivs från 1/11 av Kurt Waltersson.

- Vi får in tung erfarenhet och kundförståelse. Kurt och Thomas har mycket att erbjuda oss och framförallt våra kunder då deras erfarenhet rymmer både installation och service samt djup förståelse för både kunder och medarbetare, säger Klas Tocklin.

Thomas Enström har närmast arbetat som Business Area Manager på Schneider-Electric och Kurt Waltersson rekryterades från Bravida tidigare i år.

För mer information, kontakta 

Klas Tocklin 
VD, Caverion Sverige 
tfn. + 46 8 705 90 01
klas.tocklin@caverion.com

För press- och mediefrågor

Erika Björnesparr
marknads-och kommunikationschef
tfn + 46 73 050 92 85 
erika.a.bjornesparr@caverion.com

Contact us or subscribe

Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige 0730-50 92 85 erika.a.bjornesparr@caverion.se 
Prenumerera på nyheter