Galleria Trädgården Varberg.png
10.06.2016 Pressmeddelande

Caverion bidrar till att utveckla centrala Varberg

När gallerian Trädgården byggs om levererar Caverion all fastighetsteknik

Två nya våningar och en rad butiker och kontor ska tillkomma när gallerian Trädgården mitt i Varberg moderniseras och byggs ut. Caverion har varit delaktiga ända från planeringsstadiet och har i juni börjat leverera installationer inom teknikområdena värme och sanitet, ventilation, kyla, el, informations- och kommunikationsteknik, säkerhet och skydd och automation.

Värdet uppgår till 23 miljoner SEK och projektet beräknas pågå till juni 2017, därefter inleds ett serviceavtal som sträcker sig i fem år. Gallerian kommer att hållas öppen under hela ombyggnationen.

- Att utföra ett uppdrag av den här omfattningen under pågående drift ställer en hel del extra krav på logistik och planering. Därför är vi särskilt glada över förtroendet att leverara en helhetslösning som omfattar alla steg från inledande planering till utförande och efterföljande underhåll. Jag ser fram mot att ytterligare fördjupa den redan goda relationen med en viktig kund, säger Jonas Henricsson, distriktschef Caverion i Halland.

Caverions uppdragsgivare är Serneke Bygg och slutkunden är Coop som båda tillhör kundsegmentet fastigetsägare och brukare.

Nedladdningar

Contact us or subscribe

Jonas Henricsson Distriktschef Halland 0340 825 02 jonas.henricsson@caverion.com
Prenumerera på nyheter