Ventilationssystem för bättre inomhusklimat

Eftersom vi tillbringar 90 procent av vår tid inomhus är ett optimerat inomhusklimat avgörande. Alla…

Eftersom vi tillbringar 90 procent av vår tid inomhus är ett optimerat inomhusklimat avgörande. Alla fastigheter behöver ventilation som förbättrar luft, miljö och komfort. När de är som bäst är ventilationssystemen kompakta, kostnadseffektiva, användarvänliga och lätta att installera i befintliga utrymmen. 

 
 

Ventilationssystem som förbättrar inomhusklimatet

Moderna ventilationssystem märks knappast då de är integrerade i byggnadens övriga teknologi. De är även flexibla för renoveringar och förändringar i byggnaden. 

I många länder där vi är verksamma kan vi även leverera våra egna lösningar med förfabricerade delar som är särskilt kostnadseffektiva och lätta att installera. Alla dessa system samlar all byggnadsteknik - ventilation, värme, kyla, el, sprinklers med mera - i en enda takenhet. De smakfullt designade enheterna sparar utrymme och ger ett rent och prydligt rumsintryck. Några exempel:

  • LuxCool | Innovativa kylbalkssystem
  • SmartClima | Värme- och kylelement med ventilation och belysning

Optimera produktivitet och välbefinnande med Caverion ClimaCeil

  • Caverion ClimaCeil | Ett avancerat, behovsstyrt ventilationssystem

Varför välja Caverion för din ventilationsrenovering?

Med vår omfattande kunskap inom design och installation av ventilations- och luftkonditioneringslösningar designar vi den bästa möjliga lösningen för ditt projekt, komplett med det material du behöver. Vi har några egna modulära system, men agerar annars märkesneutralt och kommer att rekommendera den lösning som bäst passar dina behov. Lär dig mer om vår kunskap inom design, konstruktion och underhåll för ventilations- och luftkonditioneringssystem.

Alla lösningar vi installerar passar både nybyggnation, moderniserings- och renoveringsprojekt. Lösningarna vi levererar sparar tid, förbättrar den övergripande kvaliteten och minskar behovet av ändringar.

Våra ventilationssystem är kostnadseffektiva och ger användarna i dina fastigheter optimala förutsättningar. Kontakta oss så visar vi hur du enkelt kan optimera inomhusklimatet i din byggnad.

Andra tjänster som kan vara intressanta

Vi hjälper våra kunder att lyckas