Verktygs- och maskinuthyrning- hyr säkra och funktionella verktyg via CalVan

En maskinpark är sällan tillräckligt omfattande för att täcka ett företags alla dagliga och…

En maskinpark är sällan tillräckligt omfattande för att täcka ett företags alla dagliga och tillfälliga behov, och heller inte alltid uppdaterad. Kanske är din utmaning också att du ibland snabbt behöver säkra och avancerade verktyg för speciella arbetsmoment som rörsvarvar, fogberedningsmaskiner eller utrustning för dragning av fiber?

Provat och klart - optimera din verktygsanvändning

Via vårt dotterbolag CalVan kan vi hjälpa dig att optimera hur ditt företag använder verktyg. Alla artiklar är av högsta kvalitet och utrustningen är servad och klar för leverans vid snabb efterfrågan. All utrustning som varit uthyrd granskas och provas innan den hyrs ut. Genom att hyra utrustningen i stället för att själv äga den, får du regelbunden service och underhåll vilket ger en optimal livslängd och god funktion och god kvalitet och som främjar en god arbetsmiljö.  Kalibrering och kontroller sker enligt givna tidsintervaller och intyg bifogas utrustning vid behov.

  • Du minskar din kapitalbindning genom att hyra utrustning
  • Verktygsuttag hänförs till specifika projekt vilket ger god spårbarhet av totala verktygskostnader
  • Snabb leverans direkt till arbetsplatsen, nästkommande dag
  • Genom ett köp-/återköpsystem får du en rationell verktygshantering, och kan returnera verktyg vid minskat behov
  • Brett sortiment gör att CalVan fungerar som helhetsleverantör
  • CalVan tillhandahåller endast noga utprovad utrustning från kända leverantörer
  • Nyservad och kalibrerad utrustning bidrar till stora tidsbesparingar och ökad kvalitet

Bredd, kvalitet och tillgänglighet

Du kan, oavsett var du befinner dig i landet, hyra smarta, kostnadseffektiva lösningar för dina verktygsbehov inom installations- och fastighetsteknik. Hos CalVan får du den hjälp och kompetens du behöver - i mer än 50 år har företaget levererat kvalificerad utrustning till projekt som behöver de bästa verktygen marknaden har till förfogande för bygg och teknik.

Hyra verktyg

CalVan är idag en av Sveriges största uthyrare och återförsäljare av verktyg och maskiner till installations- och industriprojekt, entreprenader och servicearbeten med kunder över hela Sverige. Här finns Hilti, Metabo, Orbitalum, GF,Kemppi, Bahco  och flertalet av de främsta leverantörerna av proffsverktyg.

Från handverktyg till containrar

Från ett centrallager i Lidköping får CalVans kunder tillgång till ett lager med över 5 000 artiklar – från handverktyg till containrar. Alla artiklar är av högsta kvalitet och utrustningen är servad och klar för leverans vid snabb efterfrågan. Här finns även verktyg och utrustning för speciella arbetsmoment - rörsvarvar, fogberedningsmaskiner, utrustning för dragning av fiber och mycket annat.

Kvalitetskontroll

All utrustning som varit uthyrd granskas och provas innan den hyrs ut på nytt. En stor del av kontrollerna utförs av CalVan, men CalVan har också knutit ett antal företag till sig, var och en specialist på sin artikelgrupp och med behörighet inom området.

Miljöåtervinning

När maskinerna inte längre uppfyller de krav vi och våra kunder ställer, skickas utrustningen på demontering och återvinning.

Ytterligare tjänster