Building Performance

Caverion har gjort det igen! Vi startar inom kort vårt nya avtal för fastighetsdrift och administration tillsammans med IKEA. Vill du vara med på den här resan tillsammans med Caverion och vår kundpartner?

Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

Vi hjälper dagligen våra kunder med allt från mindre, snabba uppdrag till stora och komplexa lösningar. Allt från el, ventilation, kyla, larm, data, styr, och energioptimering samverkar i smarta lösningar. Det förbättrar våra kunders driftnetton och sänker deras energianvändning. Bra för både miljön och plånboken!

Vi växer, och söker just nu fler tekniker, montörer samt service- och projektledare. Vi kan erbjuda en utmanande och rolig jobbvardag där du kan växa i din yrkesroll tillsammans med ett glatt och härligt gäng. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Kontakta oss

Martina Rudberg elektriker Borås (4).jpg

Caverion är en trygg och bra arbetsplats. Vi är ett riktigt gott gäng som verkligen har kul på jobbet.

Martina Rudberg
Elektriker Caverion

 

Dags för en ny utmaning?

  • Vår vision är att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras
  • Vill du förbättra miljöerna där människor bor, arbetare och reser? Med Caverion kan du vara stolt över skillnaden du gör tillsammans med dina 15000 kollegor i 11 länder
  • Vi satsar på hållbarhet – Vårt mål till 2030 är att skapa hållbara resultat genom våra lösningar, med ett positivt C02 handavtryck 10 gånger större än vårt C02 fotavtryck
  • Vi är fast beslutna om att göra hållbar skillnad tillsammans med våra kunder
You must accept marketing cookies to view the content.
Accept marketing cookies here.
 
 

Kontakta oss

Anders Carlsson
Anders Carlsson
servicechef
 

Välkommen!

Bäckgatan 15
343 34 Älmhult

Tel: +46 47610294