Ackumulatortankar

Caverion levererar kompletta ackumulatorsystem till energisektorn. Våra leveranser av ackumulatortankar innefattar normalt processdesign och driftsbeskrivningar. 

Vi tillhandahåller både trycksatta och tryckfria ackumulatortankar, liksom industriella ångackumulatorer. Våra tjänster täcker allt från processplaner och detaljerad design till materialinköp, prefabricering, installation, isolering, ytbeläggningar och driftsättning.

Vi utför dessutom reparationer och underhåll av ackumulatortankar. Caverion erbjuder allt från tekniska tjänster till materialinköp, prefabricering, installation, isolering, ytbeläggningar, serviceplattformar, stegar och driftsättning. Vi utför också reparationer, modifieringar och underhåll av tankar.

Caverion har byggt nästan 20 ackumulatortankar för svenska och finska kunder. Med en fjärrvärmeackumulatortank kan du skifta dagsproduktionstoppen så att den sammanfaller med den tidpunkt på dagen som ger det bästa priset på elmarknaden. Du kan också ta värme från ackumulatortanken vid maxbelastning.  Ackumulatortanken fungerar som reservsystem vid eventuella störningar i kraftvärmeverket.

Kontakta oss

Har du frågor om Caverion eller vår verksamhet

Kontaktformulär

Kontakta oss