Det här är Caverion

Caverions tjänster och lösningar gör byggnader smarta och hållbara.

Våra kunder kan lita på vårt kunnande under hela livscykeln för byggnader, infrastruktur och industrier. Vi leder rätt, från design och konstruktion till tekniskt och industriellt underhåll, samt inom Facility Management, smarta lösningar och rådgivande tjänster.

Med över 16 000 professionella medarbetare i 11 länder i norra, centrala och östra Europa, tar vi hand om våra kunder. Under 2019 omsatte vi cirka 2,1 miljarder EUR. Caverions aktier är noterade på Nasdaq Helsingfors. 

Caverion - Building Performance

Med drygt 3 000 professionella medarbetare på nära 80 orter runt om i Sverige, kan vi erbjuda en kombination av lokal närvaro, hög servicenivå och expertis inom våra kompetensområden.

Genom att sätta ett rikstäckande avtryck har vi möjligheten att vara en stabil och närvarande partner, och erbjuda våra kunder en ansvarsfull och kontinuerlig service oavsett var deras verksamhet är placerad.

Ett globalt helhetsperspektiv

På samma gång garanterar vår globala styrka att våra kunder är försäkrade om den bästa servicen och tjänsterna till rätt värde och rätt förutsättningar - ett samarbete och partnerskap med kunden i fokus.

Vi tillämpar ett livscykelperspektiv i allt vi gör och tar samtidigt ansvar för hela processen. Detta låter våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet.

Kontakta oss

För mer information

Kontakta oss