Dags för en ny utmaning? Välkommen till Caverion Kiruna!

Dags för en ny utmaning? Välkommen till Caverion Kiruna!

Hela staden flyttas och industrin expanderar. Det kräver mycket folk. Kunniga. Vi ska bli fler och vi behöver dig: Serviceschef el, projektledare vent/vs/kyl, kyltekniker, elektriker, industrimontör, vs-montör och ventilationsmontör. Vill du vara med på vår resa, tveka inte att kontakta vår avdelningschef Magnus Widell för att höra mer: magnus.widell@caverion.com 070-325 62 60

 

Var med och skapa smarta och hållbara omgivningar med oss 

Caverion deltar i flera stora projekt när stadskärnan flyttas. Vill du testa något nytt och samtidigt utvecklas i din yrkesroll? Vi söker dig, kyltekniker, elektriker, industrimontör, vs-montör, servicechef el eller projektledare vs som vill vara med och skapa det nya Kiruna.

Nya Kiruna växer fram | Energieffektivt polishus i nya stadskärnan

Kirunas nya kommer nå miljöklassning silver. En viktig pusselbit för att skapa en byggnad som är både säkerhets- och miljöklassad, är tekniska lösningar som samverkar.

Polishuset Kiruna.jpg

Samhällsomvandlingen i Kiruna har pågått under en lång tid, och många offentliga och kommersiella lokaler har flyttats, för att skapa mark och plats för malmbrytning.

Den nya polisanläggningen kommer att byggas i Kirunas nya centrum och kommer att klassas som Miljöbyggnad silver. Byggföretaget Peab har valt Caverion som samarbetspartner gällande tekniska lösningar, inkluderat BMS-system för styrning i byggnaden, brandskydd, kyla, el, ventilation och vs.

 

Nya Kiruna växer fram | Nytt, högteknologiskt badhus

När Kirunas nya badhus står klart kan besökarna njuta av en modern och högteknologisk simhall med optimalt inomhusklimat, oavsett hur kallt det är utomhus.

Kiruna badhus.jpeg

Caverion är med som partner och levererar alla de tekniska lösningar som krävs för att fastighetstekniken ska fungera optimalt och energieffektivt.

Badhus är komplexa och tekniken bakom kaklet kräver en del avancerade speciallösningar. Till exempel tillför ventilationslösningen fukt till luften inne i simhallen. Det ger en fräschare och stabilare inomhusmiljö för badgästerna.

Intresserad? Den nya simhallen är bara ett av Caverions många pågående projekt i Kiruna.

 
 

Nya Kiruna växer fram | Stort utbud 

I Kiruna har du alltid nära till en naturupplevelse. Det visste du redan.

Men visste du att Kiruna är en av Sveriges föreningstätaste kommuner? Eller att det finns en skidanläggning i stan? Som nyinflyttad är det inga problem att hitta något att göra. 

Kiruna utbud.jpg
 

Låter det intressant? Kontakta oss!

Linn Saveman

Rekryteringsspecialist

Magnus Widell

Avdelningschef

Mariana Eld

Produktionschef projekt

 

Building Performance – att göra skillnad via fastighetstekniska lösningar

Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Och när man bygger en stad från grunden finns stora möjligheter att skapa hållbara resultat. 40% av vår energi används i byggnader och 30% av människans klimatavtryck kommer från fastigheter. För att alltid tänka rätt från början, behöver vi smarta lösningar och kompetenta medarbetare. Kom och gör skillnad!

Bild kontaktformulär.jpg

Hitta hit

Kiruna 

Vaktgatan 11
981 47 Kiruna

Tel: +46 70-325 62 60