Caverion Energy Balance

Caverion Energy Balance

Föränderlig omvärld, många funderingar? Är dina kylsystem gamla och föråldrade? Oroar du dig för energipriser som ökar, och att fjärrvärme eller andra energikällor inte verkar vara ett överkomligt alternativ? Eller tillräckligt pålitligt? Kanske har du funderat på att skaffa en värmepump, men tvekar – kommer det att gynna dina behov? Världen förändras just nu i rekordfart. Låt oss guida dig så att du kan hur du gör din värme- och kylförsörjning trygg och miljövänlig. Och att du följer alla krav - nuvarande och framtida.

 

Byt ut din befintliga värmelösning och styr din kyllösning
– minska klimatavtryck, modernisera dina utrymmen och få full koll

När du installerar Caverion Energy Balance får du en "multi-enhet" som producerar nödvändig kyl- och värmekapacitet i en enda enhet. Du får full kontroll över att enheten matchar dina krav på värme och kyla. Din lösning kan också ersätta alla andra värmekällor – som fjärrvärme, el- eller gaspannor - och kylenheten kan enkelt distansstyras och kopplas till fastighetsautomationen. Caverion Energy Balance matchar också både dina utmaningar och storleken på just dina fastigheter  - oavsett storlek.


 

Dina hyresgäster och kunder kommer älska att du tar klimatansvar - och att du tillhandahåller en behaglig inomhusmiljö oavsett väder. Under vintertid - utvinn varm luft utifrån. Är det varmt? Bli av med värmen, bjud in kylan.

 
Energy Balance - Heating

 

Heating

Dual.PNG

 

Dual

 

Cooling.PNG

 

Cooling

Skolbarn i bra inomhusklimat

Oavsett förutsättningar, det finns en nivå! Basic väljer du om du redan har mycket på plats och om du har  en byggnad med kompatibelt BMS och heltäckande teknik. Professional väljer du om du kanske inte har allt på plats ännu, men har ambitioner -  vi anpassar din fastighet för rätt resultat. Advanced är nivån för dig som vill att vi ska ta hand om "allt". Du får garanterad avkastning  på din investering.

 • Konsultation av behov. Installationsplanering och projektering
 • En värmepump/kylenhet. Storlekar small, medium, large – 100/200/300kW
  • Miljövänligt köldmedium – CO2
  • Luftkyld kyl-/värmeenhet ingår
  • Intelligenta kontroller - iTop ansluten till BMS och webbåtkomst ingår
 • Installation och uppstart ingår
 • ServiFlex ingår
 • Uppföljning i SmartView ingår
 • Konsultation för ombyggnad av rörsystemen för värme/kyla ingår (pris på begäran)
 • Konsultation för ombyggnad och uppgradering av BMS-system ingår (pris på begäran)

Konsultation, förslag och handlingsplan för Drift Management (optimalt energidriftsavtal) med Caverion benchmark ingår.