Danske Bank - Vilnius office -Caverion.jpg
27.10.2022 Pressmeddelande

Danske Bank A/S och Caverion inleder partnerskap i fem länder – Caverion kommer att säkra över 200 filialer

Danske Bank har valt Caverion som partner för tekniska säkerhetslösningar i Danmark, Finland, Litauen, Norge och Sverige. Partnerskapet omfattar underhållet av tekniska säkerhetslösningar på alla Danske Banks filialer, finanscenter och företagskontor i dessa länder – totalt mer än 200 kontor. Danske Bank är en av de ledande bankerna i Norden och den största banken i Danmark.

Caverion kommer att leverera ett tekniskt säkerhetskoncept till Danske Bank med en enda kontaktpunkt för att skydda slutanvändare och fastigheter. Tjänsten bygger på Caverions smarta tekniska säkerhetslösningar, omfattande expertis, molnbaserade lösningar och en enhetlig underhållsverksamhet.

"Vi är verkligen stolta över att inleda detta partnerskap med Danske Bank i fem länder. Både Danske Bank och Caverion är engagerade i att skapa hållbara framsteg för människor och samhällen. Med vårt omfattande lokala servicenätverk och våra egna tekniska experter kan vi förse Danske Bank med tillförlitliga, enhetliga och transparenta tjänster. Vi kommer att arbeta tillsammans för att hitta nya möjligheter att ytterligare utöka detta partnerskap", säger Daniel Tabermann, vice vd för International Sales & Key Accounts på Caverion.

Läs mer om våra smarta lösningar

Läs mer om våra säkerhetslösningar
 

Nedladdningar

Contact us or subscribe

För mer information, vänligen kontakta Jörgen Söderlund Head of SMART Caverion Sverige jorgen.x.soderlund@caverion.com +46 73 078 04 53
Prenumerera på nyheter