Karin_Clevberger.jpg
21.11.2022 Pressmeddelande

Caverion Sverige rekryterar - Karin Clevberger ny inköpsdirektör

Karin Clevberger har gedigen erfarenhet från byggbranschen och kommer närmast från en chefstjänst på Bonava. Dessförinnan hade hon rollen som inköpschef på NCC. 

Karin, som tillträdde sin roll i november, kommer fortsätta Caverions strategiska inköpsarbete och ha en avgörande roll i hur vi skapar smarta och hållbara omgivningar.

Med Karin stärker vi vårt fokus på det strategiska inköpsarbetet. Karins starka drivkraft och inköpserfarenhet kommer att vara mycket viktig i verksamhetens fortsatta utveckling. Denna rekrytering är ett led i att fortsätta växa med lönsamhet och bygga en inköpsorganisation för framtiden”, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

”Jag är väldigt glad och stolt över att vara en del av Caverions ledning och team. Det ska bli kul att leda och utveckla inköpsarbetet inom Caverion. Med snart 20 år inom byggbranschen känner jag att jag har mycket att tillföra. Det jag brinner för, och kommer satsa på, i min nya roll är teamet och medarbetarna. Genom att få ett högpresterande team kan vi göra förändringar och leverera toppresultat”, säger Karin Clevberger.
 

Nedladdningar

Contact us or subscribe

För mer information, vänligen kontakta Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85
Prenumerera på nyheter