vackra_vagen_sundbyberg_0_Besqab.jpg
17.05.2019 Pressmeddelande

Caverion får uppdrag i två mångmiljonprojekt åt Besqab

 

De båda avtalen är utförandeentreprenader som omfattar installation av rör (vs) och ventilation till två nya kvarter, Tetris i Hökarängen, i södra Stockholm och Vackra vägen i Sundbyberg. Totala värdet på projekten är över 20 MSEK.

Projekten, som är två separata upphandlingar, är två delade entreprenader där Caverion jobbar direkt mot Besqab, vilket betyder att beslutsvägarna är kortare under projektet. Bygget och installationerna av bostadshusen påbörjades under våren 2019 och beräknas vara klart under 2020.

”Vi är glada att få möjligheten att arbeta med två projekt samtidigt åt samma kund och samtidigt få bidra till bostadsbygget i samhället. Att vi får utföra installationer både inom vs och ventilation i samma projekt gör det lättare för oss att ge kunden en tydligare process och bra samverkan. Kunden får en gemensam kontaktpunkt, vilket också hjälper oss att ge en bra leverans i ett nära samarbete”, säger Johan Holmberg, regionchef, Caverion.

Bostadsprojektet Tetris som Besqab utvecklar består av tre bostadshus med 100 lägenheter, några med loft och några med ateljéer. Inflyttningen är planerad kvartal 2 år 2020. Vackra vägens två bostadshus består av 91 lägenheter med närhet till parker och sjöar och flertalet kaféer och restauranger. Inflyttningen är planerad starta kvartal 4 år 2020.

Nedladdningar

Contact us or subscribe

Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85
Prenumerera på nyheter