Patrik_Forsberg_2.jpg
24.08.2022 Pressmeddelande

Caverion rekryterar Patrik Forsberg som Head of Security i Sverige


 

Den 16 augusti tillträdde Patrik Forsberg som Head of Security för Caverion Sverige. Med honom följer en omfattande och bred kunskap från säkerhetsbranschen – men även viktiga insikter i förvärv och integrationsarbete.

Säkerhet är ett prioriterat område som kommer att få ytterligare fokus framöver. Därför är vi extra glada över att presentera Patrik, som under hela sitt arbetsliv har varit verksam inom säkerhetsområdet i Sverige och Danmark. Han har bland annat arbetat för G4S samt varit vd för lås- och larmteknikbolaget Great Security och Safe Solutions.

”Jag har haft god koll på Caverion sedan tidigare och tycker det är intressant och lockande med den tydliga bild företaget har av vart man vill nå. Bolag som har en idé och tanke i botten har en enorm möjlighet framåt - det är vad som är så spännande med Caverion och det som fick mig att vilja arbeta här”, säger Patrik Forsberg.

Förutom gedigna kunskaper om säkerhet och ekonomi har Patrik stor erfarenhet av utveckling, förvärv och integration av förvärv. Något han också gärna fördjupar sig i och vill ägna sig åt i sin nya roll.

”Mitt mål är att fortsätta utveckla det fina jobb som redan är gjort inom Caverion men också att stärka bolagets synlighet på säkerhetsmarknaden. Ett spännande och synligt bolag gör det betydligt lättare att få träffa kunder och, inte minst, att attrahera kompetent personal – alla vill vara med i ett vinnande lag”, säger Patrik.

Jörgen Söderlund, ansvarig för tjänster inom säkerhet, kyla och automation med fokus på framtid, hållbarhet och digitalisering, kommenterar rekryteringen:

”Vi stärker upp en viktig del av organisationen kring säkerhetsfrågor. Det är en betydelsefull pusselbit som kommit på plats genom Patriks inträde i företaget”.

Nedladdningar

Contact us or subscribe

För mer information, vänligen kontakta Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85
Prenumerera på nyheter