13.01.2022 Pressmeddelande

Caverion rekryterar Krister Poole Jönsson som ansvarig för projektverksamheten i Sverige

Krister Poole Jönsson kommer närmast från Zumtobel där han under tre år ansvarat för verksamheten i Norden och Baltikum. Krister tillträder den 17 januari rollen Head of Project Caverion Sweden och tar därmed också plats i den svenska divisionsledningen.

Caverion optimerar organisationen inom projektverksamheten för ytterligare ökat kundfokus, utveckling och tillväxt. Att rekrytera Krister är ett led i detta. Caverion Sverige satsar också på att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare och investerar därför även inom projektverksamheten för att utveckla våra medarbetare och arbetssätt ytterligare.

"Det är fantastiskt roligt att få in Kristers kompetens i bolaget och ett starkt tillskott. Tillsammans med kompetenta medarbetare och ledningsgruppskollegor fortsätter vi nu utveckla våra arbetssätt för en smart och hållbar framtid. Vi kommer även framåt att vara en tillgång för kunder och utvecklande för medarbetare”, Säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Tillträdde divisionsledningen gjorde också Hans Orre under senhösten, som i en tillförordnad roll är regionchef Syd & Väst Service. Hans tar över efter Daniel Backman som efter en lång och förtjänstfull tid lämnar bolaget för andra uppdrag.

”Jag vill tacka Daniel för ett fantastiskt bidrag till Caverions serviceutveckling och önska honom lycka till framöver. Vi har startat rekryteringsprocessen för att hitta nästa starka ledare. Att Hans Orre axlar rollen under tiden känns tryggt”, säger Uno Lundberg.

Nedladdningar

Contact us or subscribe

För mer information, vänligen kontakta Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85
Prenumerera på nyheter