Jörgen Söderlund.jpg
17.06.2016 Pressmeddelande

Caverion rekryterar Jörgen Söderlund

Stärker affären ytterligare inom säkerhet och skydd samt sprinkler

Jörgen tillträdde som chef för Caverion Sveriges satsning  inom säkerhet och skydd samt sprinkler den 1 juni i år och har via Securitas, Stanley Security (Niscaya) och Avarn Security (G4S) mångårig erfarenhet från säkerhetsteknikbranschen. Genom rekryteringen flyttar Caverion fram sina positioner på marknaden ytterligare inom några av bolagets strategiska områden.

Verksamheten för säkerhet och skydd samt sprinkler blir från den 1 juli en del av det nya affärsområdet Competence Center.

- Vi ser ett antal megatrender i dag som påverkar våra kunder. Digitalisering, urbanisering, energieffektivitet och en ökad teknikanvändning utgör basen för hur vi formar vår verksamhet och i detta är bland annat synergierna mellan säkerhet och skydd samt sprinkler och automation en viktig del. Jag är övertygad om att Jörgen bidrar med en gedigen förståelse för framtida efterfrågan, säger Thomas Lundin, VD, Caverion Sverige.

Nedladdningar

Contact us or subscribe

Thomas Lundin, VD, Caverion Sverige 08-7053279 För press- och mediefrågor, kontakta   Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige  0730-50 92 85 erika.a.bjornesparr@caverion.se 
Prenumerera på nyheter