Energirådgivning

Du har hört det förut. Energieffektivisering är ett enkelt och effektivt sätt för fastighetsägare och fastighetsförvaltare att göra fastigheter klimatsmarta genom rätt åtgärder - och att spara resurser. Men hur går det till? Och krävs det alltid stora, avancerade insatser eller finns enkla sätt att komma långt? Absolut. Oavsett storleken på ditt fastighetsbestånd, med exempelvis vår besparingsgaranti minskar vi din energiförbrukning och sparar resurser i form av energi- och underhållskostnader.

Energieffektivisering

Vi kan detta. Vi har genomfört en lång rad lyckade projekt tillsammans med både små och stora aktörer, från stora fastighetsägare till små bostadsrättsföreningar, runt om i landet. Projekten har resulterat i ökad energieffektivitet i fastigheterna, en förbättrad inomhusmiljö för de boende, samt minskat både underhållsbehov och miljöpåverkan.

Våra energirådgivningstjänster har som mål att reducera kostnader och negativ miljöpåverkan samtidigt som inomhusklimat och arbetsmiljö är fortsatt god. Genom rätt rådgivning hjälper vi dig att uppfylla lagar och regler och att bidra till miljön, samhället och till dig.

Klimatmål och miljömål

Kraven på fastighetsägare att nå klimatmål och ekonomiska mål ökar. Energieffektivisering hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt sätt. I dag står fastigheter för 40 % av den totala energianvändningen i Sverige. Men ett äldre fastighetsbestånd med låg energieffektivitet behöver inte vara en kostsam belastning på ekonomi och miljö. Vi ser istället en outnyttjad resurs som medför stora vinster om resurserna används rätt.

Minskat underhållsbehov

Vi har genomfört en lång rad lyckade projekt tillsammans med fastighetsägare och bostadsrättsföreningar runt om i landet. Projekten har resulterat i ökad energieffektivitet i fastigheterna, förbättrad inomhusklimat för de boende, samt minskat både underhållsbehov och miljöpåverkan.

Se resultaten i realtid 

Caverion SmartView är en digital plattform som samlar all fastighetsdata på en och samma plats. Du får information på ett transparent sätt i realtid vilket gör att du alltid är uppdaterad när det gäller pågående åtgärder och status i dina byggnader. 

Plattformen är lätt att tolka och använda via dator, surfplatta eller mobil. Via endast några få klick når du all relevant fastighetsdata. Vi har utvecklat Caverion SmartView tillsammans med våra kunder och vi utvecklar hela tiden nya funktioner för att du ska få en plattform som motsvarar dina framtida behov.

Läs mer om SmartView

Våra experter ger professionella råd och omfattande planeringsstöd inom följande områden:

  • Energistrategier

  • Energirevisioner

  • Energiuppföljningar

  • Energieffektivisering 

  • EPC

Stockholm5

Kontakta oss

Har du frågor om Caverion eller vår verksamhet

Kontaktformulär

Kontakta oss