Perimeterskydd

Om du vill skydda din verksamhet från intrång, då är inte väggar och staket alltid tillräckligt som skydd. Caverion erbjuder olika lösningar för att försvåra och detektera ett intrång i en fastighet eller på ett område baserat på olika teknologier, beroende på förutsättningar och krav.

Caverion samarbetar med en av de marknadsledande tillverkarna av perimeterskydd, som sedan 1987 har bred kunskap om att tillverka produkter för hela behovet med flera olika teknologier. 

Vibrationsdetektering och stötdetektering

Produkterna är toppmoderna med en hög kvalité som följer den senaste utvecklingen. Ett brett utbud av produkter finns att tillgå för att möta varje anläggnings förutsättningar och krav. Vibration/stöt detektering installerat direkt på vägg eller staketet, infraröd barriär alternativt mikrovågs barriär innanför stängslet eller nedgrävda kablar som tillåter en lösning som är 100 % osynlig för inkräktare.

Caverion tar hand om hela installationsprocessen från rådgivning, planering, val av systemlösning till driftsättning och underhåll. Vårt fokus är att ge en användarvänlig anläggning som genom sin flexibilitet kan anpassas efter era behov. 

Passagekontroll

Inbrottslarmet kan också anslutas mot ett integrerat system med passagekontroll och trygghetskameror för att ge en utökad funktionalitet som gör installationen mer kostnadseffektiv. Ett gemensamt gränssnitt och en samlad bild ger hög användarvänlighet och anpassningsbarhet.

Kontakta oss

Har du frågor om Caverion eller vår verksamhet

Kontaktformulär

Kontakta oss

Relaterade länkar