Kameraövervakning 

För att öka tryggheten för medarbetare och förbättra säkerheten i en fastighet eller ett område, är kameraövervakning ett bra alternativ. En kameralösning kan ha flera syften: att förhindra skadegörelse, inbrott och stölder, att övervaka obemannade områden som exempelvis entréer, lastkajer, eller att identifiera personer och fordon vid liknande händelser.

Kameralösning

Omkringliggande förhållanden som belysning, solljus och andra delar som kan påverka bildernas slutresultat och användbarhet är viktigt att ta hänsyn till vid kamerasystemens planering. En kameralösning kräver mer än att kombinera hårdvara med programvara, det är det kreativa genomförandet i en intelligent blandning av teknologi som är anpassade till era behov som ger den bästa funktionen.

CCTV

Caverion är en certifierad anläggarfirma för kameraövervakning (CCTV) och har behöriga certifierade ingenjörer som stödjer hela installationsprocessen från rådgivning, planering, tillstånd, val av systemlösning till driftsättning och underhåll. Vårt fokus är att ge en användarvänlig anläggning som genom sin flexibilitet kan anpassas efter behov såväl idag som i framtiden. Vi arbetar med de marknadsledande leverantörerna för de olika delarna som igår i ett system.

Kamerasystemet kan vara en del av ett system eller anslutas mot ett integrerat system med passagekontroll eller inbrottslarm för att ge en utökad funktionalitet, och samtidigt gör installationen mer kostnadseffektiv. Ett gemensamt gränssnitt och en samlad bild ger hög användarvänlighet och anpassningsbarhet.

Kontakta oss

Har du frågor om Caverion eller vår verksamhet

Kontaktformulär

Kontakta oss