Vagnar fyllda med brev och paket i en postterminal
03.06.2021 Pressmeddelande

PostNord och Caverion ingår långsiktigt avtal gällande Facility Management i Norden

 

PostNord, Nordens ledande leverantör av kommunikations- och logistiklösningar, har tillsammans med Caverion förlängt avtalet som gäller Facility Management. Caverion ansvarar för tekniska fastighetstjänster samt kundtjänst för mer än 100 platser i Danmark, Sverige och Finland.

“Vi har haft en tillfällig överenskommelse och en bra övergång under tiden och vi är glada att nu ingå ett långsiktigt partnerskap. Caverion SmartView ger oss redan idag realtidsinformation om status i våra fastigheter vilket ökar transparensen. I Sverige kommer Caverion även att förse oss med ytterligare moderniserings- och installationstjänster som ett resultat av en just avslutad upphandling”, säger Christian Göttsche, Head of PostNord Facility Management.

En PostNord-lastbil i stadstrafik

“Att få stötta PostNord i den tillfälliga fasen har varit ett nöje och vi hoppas att vi strategiskt kan utveckla vårt partnerskap ytterligare, också när det gäller hållbarhet. Caverions mål är att stötta PostNords kärnverksamhet på lång sikt och säkerställa konkreta resultat såsom energi- och kostnadsoptimering tillsammans med hög kundnöjdhet,” säger Thomas Hietto, Deputy CEO och Head of Caverions Business Unit Services.

Läs mer om vårt partnerskap

Läs mer om våra tjänster som partner

Läs mer om Caverion SmartView

Nedladdningar

Contact us or subscribe

För mer information, kontakta: Daniel Tabermann Head of International Sales and key accounts, Caverion Corporation tel. +358 40 193 1094 e-mail: daniel.tabermann@caverion.com
Prenumerera på nyheter