Caverion Services.jpg
28.02.2018 Pressmeddelande

Caverion installerar vs, ventilation, sprinkler samt styr- och regler när Stadsarkivet utökar sina lokaler till Liljeholmen

 

Stockholms stad tillsammans med Fastighetskontoret och Stadsarkivet planerar just nu för öppningen av ett publikt nytt arkiv som en del av Stadsarkivet. Caverions uppdrag väntas pågå till december 2018 och beställare är BTH Bygg. De nya lokalerna inryms i ett nybyggt bostadshus samt i ett bergrum på Liljeholmskajen.

- I och med de speciella förutsättningar som gäller för platsen, bland annat ett bergrum, så behövde vi hitta en leverantör som verkligen är engagerad i att lösa uppgiften. Montaget ska exempelvis inte påverka den duk som finns på väggen för att motverka fukt. Vi sökte en aktör som både har erfarenhet av stora projekt och av att diskutera lösningar på ett snabbt och proffsigt sätt, säger Tommy Kullbrandt, inköpare, BTH-bygg.

Arkivet, som ska fokusera på Stockholms bebyggelseutveckling, kommer att inrymma hör- och läsesalar tillsammans med smarta digitala lösningar. Invigningen är planerad till 2018/2019. 
(Källa: http://vaxer.stockholm.se/projekt/arkiv-for-byggnadshistoria-i-liljeholmen/)

För mer information, kontakta
Thom Olsson, distriktschef, Caverion
+46 70 333 10 20

thom.olsson@caverion.com 

 

Nedladdningar

Contact us or subscribe

Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85
Prenumerera på nyheter