10.05.2017 Articles

Golden Helmet 2017 – priset för enastående arbete

Golden Helmet 2017 – priset för enastående arbete

Shellteamet från Danmark, Necati Sertcanli, projektledare från Sverige, Quality Management-teamet från Bottnia Mills i Finland (Industrial Solutions) och automation och svagströmsgruppen från Litauen är 2017 års Golden Helmet  vinnare.

Varje år delas Golden Helmet award ut till medarbetare som gjort särskilda insatser för företaget. Vinnare i de fyra kategorierna valdes utifrån de 227 nomineringar som kollegor från hela Caverion hade lämnat in.

1. Starkt varumärke: Managed Services, Shell, Danmark


Väldigt bra arbetssäkerhetsutveckling

Shells raffinaderi i Danmark har varit kund hos Caverion i dussintals år. 2007 tecknades ett Managed Services-avtal med Shell, vilket inkluderade outsourcing. Idag är vi verkligen en partner till Shell.

2. Inspirerande ledarskap: Necati Sertcanli, projektledare Sverige

Engagerad ledare är beredd att göra det där ”lilla extra”

Projektledaren Necati Sertcanli arbetar med renrumskunder, till exempel läkemedelsföretaget AstraZeneca. Necati har genom sitt team arbetat hårt för att hålla löften till kunden och för att leverera mervärden och en hög kundnöjdhet.

3. Innovativa och avancerade lösningar: Automation och svagström, Litauen.

Nya och högteknologiska lösningar

Automations- och svagströms-teamet erbjuder en lång rad högteknologiska lösningar för offentlig sektor och för små- och mellanstora företag. Deras senaste lösning inkluderar avskärmade rum , en ny generation gassläckningssystem vid brand, 3D-rum och akustisk modellering.

4. Verksamhetsförbättringar : Quality Management Team, Botnia Mill Service

Internationellt belönad leverans

Quality Management-teamet jobbar långsiktigt för att löpande förbättra leveransen till Botnia Mill. Baserat på en extern bedömning från 2016, tilldelades Botnia den internationella titeln EFQM Recognised for Excellence 5 star award, vilket är den högsta nivån.

Nedladdningar

Contact us or subscribe

Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85
Prenumerera på nyheter