Ventilation och luftbehandling

Bra och hälsosamt inomhusklimat, oavsett fastighetstyp

Förutom klassiska VVS-tjänster erbjuder vi en mängd anpassningsbara speciallösningar för till exempel industrier, vårdmiljöer och produktionsmiljöer.  Oavsett hur din verksamhet ser ut, kan vi leverera bra inomhusluft. Hälsosamt både för dem som vistas i fastigheten, och för själva byggnaden. 

Ventilationssystem, tekniska lösningar och OVK

Tekniken omfattar allt från ventilationssystem, luftkonditionering och kanaler till kvalificerade lösningar för renrum (Clean room) och industriventilation.  Vårt erbjudande omfattar till exempel kylaggregat, värmepumpar, värmeväxlare, värmeåtervinningssystem och OVK.

Energieffektiva och klimatsmarta lösningar

Våra ventilationslösningar ger din fastighet ett bra inomhusklimat under hela livscykeln, från design och konstruktion till service- och underhåll. Våra experter har stor erfarenhet av energieffektiva och klimatsmarta lösningar som minskar din energianvändning och hjälper dig nå dina klimatmål. 

Trygghet 24/7

Via Caverion Remote center erbjuder vi övervakning och styrning på ett mer energieffektivt sätt.

Remote center är bemannat 24/7. Våra experter håller ett öga på din fastighet på distans och kan även åtgärda de flesta larm på distans. Det ger en energi- och kostnadseffektiv lösning.

Läs mer om våra Remote services

Ventilation, luftbehandling och ventilationssystem används för luftväxling med utsidan och för luftcirkulation inom byggnaden


Kontakta oss

Har du frågor om Caverion eller vår verksamhet

Kontaktformulär

Kontakta oss