Antenner och antennsystem

Caverion utformar antennsystem och gör nödvändiga anslutningar och mätningar för TV- och radioantenner. Vi är en oberoende leverantör som utformar, implementerar och underhåller alla typer av antennsystem, inklusive kablar, för bostadshus och kontorslokaler. 

Vår kvalitetsmedvetenhet vid alla installationsarbeten gör att eventuella fel kan åtgärdas snabbt, att AV-utrustningen fungerar utan problem och att bildkvaliteten blir hög. Vi har även stor erfarenhet av att modernisera gamla system.


Vi erbjuder tjänster i hela landet

  • Projektgenomförande
  • Planering, installation och projektutveckling av antennätverk
  • Rådgivningstjänster: Signalmätning
  • Tekniskt underhåll

Särskilda önskemål, som till exempel extra antennuttag, hanteras enkelt under planeringsstadiet för ett nytt antennsystem.

Vi hanterar alla slags anslutningar och mätningar relaterade till användning och underhåll av antennätverket. Vi har aktuella licenser och ständigt uppdaterad mätutrustning, vilket säkerställer att våra leveranser håller högsta kvalitet. 

För att underlätta för våra kunder kan vi även hantera själva elinstallationen.

Mätningar för antennätverk

Har du problem med ditt antennätverk? En mätning kan avslöja vad som orsakar problemet. Ofta kan vi snabbt hitta rätt lösning för kunden och återställa nätverkets pålitlighet och effektivitet.

Kontakta oss

Har du frågor om Caverion eller vår verksamhet

Kontaktformulär

Kontakta oss