John_Nurminen_support.png
28.09.2023 Pressmeddelande

Caverion stödjer John Nurminen Foundation – skänker 15 000 euro för att rädda Östersjön

Caverion fortsätter att stödja John Nurminen Foundation med deras uppdrag att rädda Östersjön och dess arv för framtida generationer.

"Vi har 15 000 personer i vårt företag så vi ville donera samma summa i euro för att skydda vårt geografiska hjärta, Östersjön. Vårt fokus på hållbarhet och att stödja våra kunder att spara energi och minska sina CO2-utsläpp hjälper till att rädda Östersjön för framtida generationer. Detta, i kombination med vår donation, matchar det vi arbetar med, har ett fantastiskt syfte och är något som våra medarbetare är uppenbart stolta över”, säger Jacob Götzsche, vd och koncernchef för Caverion.

Caverion är en av John Nurminen Foundation nyckelpartners.

”Företagsdonationer hjälper oss att genomföra långsiktiga aktiviteter för att förbättra havsmiljöns tillstånd och för att rädda havets arv. Östersjöns status har förbättrats de senaste åren, men det återstår fortfarande mycket arbete, särskilt för att minska näringsbelastningen och för att förhindra förlust av biologisk mångfald i havet”, säger Annamari Arrakoski-Engardt, vd för John Nurminen Foundation.

Caverion är engagerat i  byggnaders prestanda och människors välbefinnande i smarta och hållbara byggda miljöer. Företaget förbättrar och utökar kontinuerligt sina rådgivnings- och ingenjörstjänster samt sitt digitala tjänsteutbud för att öka värdet för kunderna och det miljömässiga handavtrycket.

Som Caverions geografiska hjärta förbinder Östersjön nästan alla koncernens verksamhetsländer: Finland, Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Estland, Lettland och Litauen. År 2023 firar Caverion sitt tioårsjubileum som ett oberoende företag.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Läs mer om John Nurminens Stiftelse

Nedladdningar

Contact us or subscribe

För mer information, vänligen kontakta Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85
Prenumerera på nyheter