Anders Fagerkrantz 2.jpg
13.09.2023 Pressmeddelande

Caverion fortsätter utveckla region Öst genom att rekrytera Anders Fagerkrantz som ny regionchef

Anders Fagerkrantz har lång erfarenhet inom fastighets- och byggbranschen och har tidigare arbetat i liknande roll inom Caverion. Anders återvänder efter en tid som vd för Recover Skadeservice och han har även arbetat som fastighetschef för bostadsförvaltningen inom Olov Lindgren. Nu blir Anders en viktig del i satsningen på att förstärka och utveckla Caverions erbjudande i region Öst. Han tillträder som regionchef den 18 september då han även tar plats i den svenska divisionsledningen.

Rekryteringen är ett steg i Caverions strategiska arbete med fokus på bland annat digitalisering, hållbarhet och kundupplevelse. Anders Fagerkrantz har via sina tidigare och senaste erfarenheter rätt profil för att leda regionen mot nya mål.

"Det är ett spännande återseende för oss och också fantastiskt roligt att få in Anders kompetens i bolaget. Han blir ett starkt tillskott då han kan vårt företag och bransch. Tillsammans med kompetenta medarbetare fortsätter vi nu att utveckla våra arbetssätt för en smart och hållbar framtid och jag är säker på att Anders har det som krävs för regionens utveckling”, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Anders har också ett brett kunnande inom affärsutveckling, komplexa projekt och en beprövad förmåga att leda och utveckla organisationsenheter.

”Det ska bli jätteskoj att komma tillbaka, både till tidigare och nya kollegor. Det känns spännande att ta sig an rollen i region Öst som är stark både inom energieffektivisering och fastighetsförvaltning med ett tydligt fokus på digitalisering och hållbarhet. Jag ser det både som spännande och utmanande och med mina tidigare erfarenheter inom Facility Management och energi ser jag fram emot detta uppdrag med stor entusiasm - och ödmjukhet”, säger Anders Fagerkrantz.

Nedladdningar

Contact us or subscribe

För mer information, vänligen kontakta Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85
Prenumerera på nyheter