Marcus_Sandlund_2023.jpg
30.05.2023 Pressmeddelande

Caverion förstärker erbjudandet inom energieffektivisering, digitalisering och hållbarhet – rekryterar Division Head of Advisory

Caverion rekryterar Division Head of Advisory - förstärker erbjudandet inom energieffektivisering, digitalisering och hållbarhet

Den 15 maj tillträdde Marcus Sandlund som Division Head of Advisory för Caverion Sverige. Med lång erfarenhet som affärschef för NCC och senast som vd för Ecoclime Group AB blir Marcus en viktig del i Caverions satsning på att vara den ledande samarbetspartnern inom energieffektivisering, hållbarhet och digitalisering.

"Jag ser detta som en otroligt stor möjlighet att skapa hållbara affärer och vara en del av att skapa morgondagens samhälle! Caverion levererar hållbar påverkan genom lösningar som designas och levereras till kunder runt om i landet varje dag – det är att göra skillnad på riktigt", säger Marcus Sandlund.

Med en bakgrund inom både bygg och fastighetsutveckling samt erfarenhet från arbetet med att leda Ecoclime Group AB – en koncern fokuserad på energieffektivisering och fastighetsautomation – har han en mycket bra grund att stå på i den nya rollen.

"Vi arbetar med att samla oss runt våra kunder och att leverera det de efterfrågar och behöver. Vi vet också att det finns en stor förväntan på vår bransch att vi ska guida och leda. Hos oss finns den tekniska förståelsen och kunskapen om vad den betyder i framtiden. Våra rådgivande tjänster och förmåga att få ut kunskapen i projekt och uppdrag är avgörande för att våra kunder ska lyckas, bland annat med sina klimatmål. Genom vårt affärsområde "Advisory" hjälper vi via vårt handavtryck till med att minska våra kunders koldioxidavtryck och skapa effektiva, lönsamma fastigheter. Med det sagt är jag mycket glad över att välkomna en så stark motor i detta som Marcus Sandlund", säger Klas Tocklin, vice vd Caverion Sverige och Head of Business Unit Service, Sverige.

Några av de första punkterna på Marcus to do-lista är att synliggöra och konceptutveckla det breda arbete Caverion redan gör inom detta område och att befästa Caverion som den självklara partnern för energieffektivisering, digitalisering och hållbarhet.

"Jag vill göra klart för fler i Sverige att Caverion är en "one stop shop" för att genomföra digitalisering, energieffektivisering och hållbarhetsprojekt. Det finns en otroligt stor efterfrågan på dessa tjänster idag och det är exakt vad många företag behöver för att transformera sina fastighetsbestånd och sin verksamhet!

Det ska bli mycket spännande att utveckla och arbeta med dessa tjänster och erbjudanden eftersom vi håller kunden i handen hela resan – en fullvärdespartner inom flera olika områden – vilket är en nyckel för att lyckas med dylika projekt!"

Marcus hoppas inom en snar framtid ha gjort Caverion till Rockstars of energy efficency, digitalization and sustainability.

Nedladdningar

Contact us or subscribe

För mer information, vänligen kontakta Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85 Marcus Sandlund Divsion Head of Advisory Caverion Sverige marcus.sandlund@caverion.com +46 70-088 73 75
Prenumerera på nyheter