www smart city.png
12.10.2020 Pressmeddelande

Hur ser framtidens städer ut? Utforska Caverion Smart City

Caverion Smart City låter dig utforska hur städer kan bidra till att mildra klimatförändringar och skapa värde för fastighetsägare, hyresgäster och fastighetsbesökare. 

Caverion Smart City låter dig utforska hur städer kan bidra till att mildra klimatförändringar och skapa värde för fastighetsägare, hyresgäster och fastighetsbesökare.

Städer står för mer än 70 % av världens totala CO2-utsläpp samt en tredjedel av världens energianvändning. Bara inom EU står byggnader för 40 % av energianvändningen. Klimatsmarta lösningar efterfrågas i allt högre grad. En bidragande orsak är EU förordningen EPBD (Energy performance buildings directive) som syftar till att snabba på renoveringarna i befintliga fastigheter och öka förekomsten av smart teknologi i alla byggnader. 

"Vi har just nu stora möjligheter att påverka miljön genom att fatta rätt beslut i våra fastigheter och i vår omvärld. Förutom att hjälpa fastighetsägare och andra intressenter att optimera värdet när vi moderniserar gör vi också slutanvändarna mer nöjda med sina miljöer. I omgivningar som är sunda, där vi mår bra, blir vi också mer produktiva. säger Jörgen Söderlund, CTO, Caverion. På Caverion styr vi förändringen genom att kombinera erfarenhet och expertis med ny teknik och skräddarsydda kundlösningar.

Smart City visar de tydliga resultat vi skapat tillsammans med våra kunder genom smarta, digitala och hållbara lösningar. I de interaktiva berättelserna, som omfattar allt från kontorsbyggnader till kraftverk, matbutiker och sjukhus, blir Caverions löfte "Building Performance" tydligt. 

"Det är dags för oss att försöka tydliggöra i vilken omfattning vi finns med och skapar vår framtid genom smarta, hållbara, lösningar. Våra kunder möter dessutom varje dag nya utmaningar i de livscykler de ansvarar för. Det inspirerar oss att både utveckla våra erbjudanden och att ytterligare fylla på vår interaktiva stad för att illustrera att utvecklingen går framåt. Smart City kommer med tiden att växa med fler smarta berättelser, och är väl värd att besöka mer än en gång säger Erika Björnesparr, Head of Marketing and Communications, Caverion Sverige. 

Besök Caverion Smart City

Läs mer om hur Caverion kan stötta dig genom livscykeln för byggnader, industrianläggningar och infrastruktur. 

Nedladdningar

Contact us or subscribe

Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85
Prenumerera på nyheter