caverion_vantaa-424 (ID 690) (1).jpg
31.08.2017 Pressmeddelande

Caverion kraftsamlar i södra Skåne – samlad verksamhet ska ge ökad kundservice

Caverion kraftsamlar i södra Skåne – samlad verksamhet ska ge ökad kundservice

Inom kort finns Caverions samtliga funktioner i södra Skåne samlade i det nyrenoverade kontoret i Malmö. Tidigare har närvaron varit utspridd på ett antal mindre lokalkontor och lager, men nu samlas hela verksamheten i en gemensam och totalrenoverad lokal. Syftet är att underlätta samarbetet mellan olika funktioner och därmed öka kundservicen, berättar David Wibrand, servicechef Caverion Södra Skåne.

- Kollegor som tidigare satt i andra städer finns nu samlade i en nyrenoverad och verksamhetsanpassad lokal. Vi sitter tre avdelningar tillsammans i de nya lokalerna och har gjort denna flytt tillsammans. Viket har gjort att samarbetet mellan oss har stärkts. Det är säkerhet, Managed Services och vi på service TIM. Det innebär också att vi förbättrar arbetsmiljön för våra medarbetare samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder en högre servicenivå.

Renoveringen av fastigheten på Jägershillgatan18 utfördes av Erlandssons Bygg AB. Caverion utförde samtliga installationer inom el, ventilation och luftbehandling, värme och sanitet, kyla, styr och regler samt vissa säkerhetstekniska installationer som exempelvis passersystem. Uppdraget startade i april 2017 och avslutades i juli. Värdet uppgår till 1,2 miljoner SEK.

- Fastighetstekniska installationer är vår kärnverksamhet och därför var det viktigt för oss att genomföra installationerna själva. Kontoret fungerar därför som ett showroom där kunder och potentiella kunder kan se resultatet av ett Caverion-projekt. 

Nedladdningar

Contact us or subscribe

David Wibrand Servicechef Caverion Södra Skåne david.wibrand@caverion.com 040316714
Prenumerera på nyheter