Caverion Ängelholm

Caverion Ängelholm

 

Building Performance

Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

I Ängelholm är vårt största uppdrag att leverera Facility Management till sjukhuset i Ängelholm. Dels åt fastighetsägaren Hälsostaden Ängelholm AB, dels till deras hyresgäster, var av Region Skåne är den största.
Vi har även ett par andra Facility Management-uppdrag i närområdet. Vi jobbar även mot Caverions Nationella Kunder, både med administrativ och teknisk kompetens.

Vår enhet i Ängelholm har en lokal beredskapskedja.

I Ängelholm med omnejd är vi alltid intresserade av nya spännande projekt, primärt inom Facility Management, men tillsammans med andra Caverion-enheter och andra partners kan vi ta oss an det mest inom fastighetsteknik och installation. Välkommen att höra av dig så ska vi se hur vi kan hjälpa ert företag!

Vi befinner oss i en fas där vi är intresserade av att rekrytera duktiga medarbetare som har kompetens inom en eller flera tekniska discipliner och har ett engagemang för att ta ansvar för att jobba med och driva mindre projekt tillsammans med våra kollegor. Skicka in en spontanansökan så utvärderar vi löpande.

 
 

Dags för en ny utmaning?

  • Vår vision är att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras
  • Vill du förbättra miljöerna där människor bor, arbetare och reser? Med Caverion kan du vara stolt över skillnaden du gör tillsammans med dina 15000 kollegor i 11 länder
  • Vi satsar på hållbarhet – Vårt mål till 2030 är att skapa hållbara resultat genom våra lösningar, med ett positivt C02 handavtryck 10 gånger större än vårt C02 fotavtryck
  • Vi är fast beslutna om att göra hållbar skillnad tillsammans med våra kunder
 
 

Välkommen!

Landshövdingevägen 9
262 52 Ängelholm

Kontakter

Henning Karlsson

Avdelningschef