Jonas Mårdell.jpg Jonas Mårdell, Interim CFO Caverion Sverige
22.05.2024 Pressmeddelande

Jonas Mårdell – interim CFO, Caverion Sverige

 

Med en lång bakgrund i finansiella roller i fastighets- och installationsbranschen kommer Jonas Mårdell närmast från Assemblins svenska verksamheter där han deltagit i Assemblins utveckling från dåvarande Imtech, via Tritons övertagande, till bildandet av Assemblin som det ser ut i dag. Jonas Mårdell har från 2016, i sin roll som CFO för Assemblin VS, tillsammans med ledningen förflyttat bolagets position, storlek och lönsamhet.  

Caverion Sverige har genom åren utvecklat verksamheten tillsammans med kunder och medarbetare och är i dag en stark aktör på marknaden för fastighetstekniska tjänster och lösningar.  

Nu har vi tillsammans med Assemblin bildat  Assemblin Caverion Group, och är Nordeuropas ledande tekniska service- och installationsföretag. 

”Jag är övertygad om att Jonas är rätt person för vår verksamhet. Han har en utmärkt historik i att utveckla bolag i vår bransch. Vi är stolta över den utveckling vi haft i Caverion Sverige. Vårt kundnära hållbarhetsarbete och vår ambition inom digitalisering är en bra fond för framtiden. Vi har fantastiska möjligheter att skapa ett mycket lönsamt, kundfokuserat Caverion Sverige och Jonas erfarenhet kommer här starkt att bidra”, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige. 

Jonas tar över efter Jörgen Forssell, som efter åtta framgångsrika år har valt att lämna för nya uppdrag. 

”Jag vill tacka Jörgen för hängivet, professionellt, outtröttligt arbete som är en stor faktor i att vi har lyckats skapa den plattform vi har i dag. Jag vill också lyckönska honom i arbetet med en ny roll i en annan bransch”, säger Uno Lundberg.  

Nedladdningar

Contact us or subscribe

För mer information, vänligen kontakta Erika Björnesparr Marknads- och kommunikationschef Caverion Sverige erika.a.bjornesparr@caverion.com +46 73 050 92 85
Prenumerera på nyheter