Secured by Caverion

Kontakta oss En smart guide för säkerhetsköpare

Såklart mat på bordet och tak över huvudet. Men sen då? Vårt uppkopplade samhälle kräver pålitlig hantering av samhällskritisk data och en trygg och hållbar infrastruktur. Det är inget lätt jobb. Lägg därtill trygga platser för våra barn och äldre

Varje dag jobbar säkerhetsexperter över hela landet för att vi ska känna oss trygga. Tyvärr arbetar landets trygghetsskapare ofta bakom kulisserna. Det tänker vi ändra på.

 

Så skapar vi trygghet i din vardag

 
Att skydda dem som skyddar vår data I vår uppkopplade samtid, är hanteringen av vår data ett stort…

Att skydda dem som skyddar vår data

I vår uppkopplade samtid, är hanteringen av vår data ett stort och viktigt åtagande.

I vår uppkopplade samtid, är hanteringen av vår data ett stort och viktigt åtagande. Utöver högt ställda krav på datasäkerhet, kräver det även ett starkt tillträdesskydd till CGI:s kontor.

Det är här vi på Caverion säkerhet kommer in i bilden. För en global aktör som CGI, behöver säkerhetslösningen vara både lättanvänd och skalbar för att kunna anpassas till exempelvis olika tidszoner och världsdelar. Samarbetet inleddes 2006 och består idag av ett system med över 2 000 larmpunkter.

Den tekniska lösningen består av ett beröringsfritt system med krypterad teknik för in- och utpassering, anpassat för att ge användaren samma handhavande på alla CGI:s kontor. En användarvänlig och skalbar lösning som underlättar för slutanvändaren utan att kompromissa med de högt ställda kraven.

 
Skalbara lösningar för offentlig verksamhet Anpassningsbar säkerhetsleverns täcker breda behov för…

Skalbara lösningar för offentlig verksamhet

Anpassningsbar säkerhetsleverns täcker breda behov för kommuner och offentlig verksamhet

 

Haninge kommun utgörs av vacker skärgård, många naturområden och storstadspuls, bara 20 minuter från Södermalm. Här bor 93 000 människor, lika många som i en medelstor svensk stad. Genom kommunens fokus att erbjuda hög livskvalité och en aktiv fritid väljer många att bo och verka här genom livets alla skeden.

Totalt arbetar drygt 5 000 personer inom kommunen. Det ställer stora krav på ett anpassningsbart säkerhetssystem som underlättar tillgänglighet, service och underhåll. Samarbetet mellan Caverion och Haninge kommun inleddes 2010. Sedan dess har 120 byggnader anslutits till det överordnade systemet. Det skapar en trygg vardag för Haningeborna.

 
Flexigate Integrerad lösning ger smidiga passagerarflöden på en av nordens största flygplatser 

Flexigate

Integrerad lösning ger smidiga passagerarflöden på en av nordens största flygplatser 

Caverion levererar anpassningsbara säkerhetslösningar över hela norden. På en av nordens mest trafikerade flygplatser byggdes nyligen en av terminalerna ut för att kunna hantera 60% fler passagerare.

Terminalen utrustades med systemet Flexigate. En anpassningsbar lösning baserad på Lenel OnGuard som bland annat inkluderar passersystem, kameraövervakning och kontrollpunkter som kan uppdateras och anpassas för att tillgodose de resandes säkerhet.

Unikt för Caverions Flexigatelösning är att dörrar, hissar och rulltrappor styrs automatiskt baserat på information från flygplatsens eget flygkontrollsystem.

Med det nya systemet kan allt styras direkt från gaten, samtidigt som systemet är användarvänligt.
Utöver Flexigatesystemet har Caverion även levererat säkerhetslösningar för larm- och åtkomstkontroll baserat på samma plattform, Lenel OnGuard. De smarta och integrerade lösningarna ger en pålitlig och trygg infrastruktur med hög förutsebarhet.

Säkerhetsområdet är brett, varje behov är unikt och varje lösning behöver skräddarsys för att passa just din organisation. Låter det krångligt? ingen fara - kontakta oss så hjälper vi dig eller ta ner:

Få kostnadsfri ebook: en smart guide för köp av säkerhetstjänster