Building Performance

Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

I Jönköping hjälper vi dagligen våra kunder med allt från mindre, snabba uppdrag till stora och komplexa lösningar. Allt från el, ventilation, kyla, larm, data, styr, och energioptimering samverkar i smarta lösningar. Det förbättrar våra kunders driftnetton och sänker deras energianvändning. Bra för både miljön och plånboken!

Vi växer i Jönköping och söker alltid elektriker och tekniker inom klimat och energi. Vi kan erbjuda en utmanande och rolig jobbvardag där du kan växa i din yrkesroll tillsammans med ett glatt och härligt gäng. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

I snitt jobbar du närmare 100 000 timmar i livet…

Därför tycker vi på Caverion att din jobbvardag ska vara intressant, hållbar och rolig. Vi behöver fler tekniker, ingenjörer samt elektriker. Vill du också trivas på jobbet? 

Se våra lediga tjänster eller skicka en spontan ansökan

Är du nyfiken på vårt Boråskontor?

Vi har flera lediga tjänster på vårt Boråskontor.  Vill du arbeta på ett företag som satsar på mijön, då kan vi ha jobbet för dig!

Gå till vårt Boråskontor 

 
Elektriker jobbar

Caverion är en trygg och bra arbetsplats. Vi är ett riktigt gott gäng som verkligen har kul på jobbet.

Martina Rudberg
Elektriker Caverion

 
 

Dags för en ny utmaning?

  • Vår vision är att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras
  • Vill du förbättra miljöerna där människor bor, arbetare och reser? Med Caverion kan du vara stolt över skillnaden du gör tillsammans med dina 15 000 kollegor i 11 länder
  • Vi satsar på hållbarhet – Vårt mål till 2030 är att skapa hållbara resultat genom våra lösningar, med ett positivt C02 handavtryck 10 gånger större än vårt C02 fotavtryck
  • Vi är fast beslutna om att göra hållbar skillnad tillsammans med våra kunder
Rekry Caverion automaatio.jpg
 

Kontakta oss 

Jonas  Josefsson
Jonas Josefsson

Servicechef el

Johan  Grahn
Johan Grahn

Servicechef ventilation

Fredrik Bergqvist

Ventilation

Richard Lundqvist
Richard Lundqvist

Distrikschef Service

 

Jönköping

Välkommen!

Kylvägen 1
556 52 Jönköping

Tel: +46 36348230