Building Performance

Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

I Borås hjälper vi dagligen våra kunder med allt från mindre, snabba uppdrag till stora och komplexa lösningar. Allt från el, ventilation, kyla, larm, data, styr, och energioptimering samverkar i smarta lösningar. Det förbättrar våra kunders driftnetton och sänker deras energianvändning. Bra för både miljön och plånboken!

Vi växer i Borås och söker just nu fler tekniker, montörer samt service- och projektledare. Vi kan erbjuda en utmanande och rolig jobbvardag där du kan växa i din yrkesroll tillsammans med ett glatt och härligt gäng. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

I snitt jobbar du närmare 100 000 timmar i livet…

Därför tycker vi på Caverion att din jobbvardag ska vara intressant, hållbar och rolig. Just nu söker vi resande montörer till Borås området. Vill du också trivas på jobbet? 

Är du vår nästa resande montör? Ansök nu!

Är du nyfiken på vårt Jönköpingskontor?

Vi söker alltid elektriker och tekniker inom klimat och energi.  Vill du arbeta på ett företag som satsar på mijön, då kan vi ha jobbet för dig!

Gå till vårt Jönköpingskontor 

Elektriker jobbar

Caverion är en trygg och bra arbetsplats. Vi är ett riktigt gott gäng som verkligen har kul på jobbet.

Martina Rudberg
Elektriker Caverion

Är du intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i en bra arbetsmiljö och med trevliga arbetskamrater? Vi söker nu flera nya medarbetare till vår team i Borås!

Här ser du våra öppna tjänster i Borås:

Employee charging electric car.jpg.jpg
 

Dags för en ny utmaning?

  • Vår vision är att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras
  • Vill du förbättra miljöerna där människor bor, arbetare och reser? Med Caverion kan du vara stolt över skillnaden du gör tillsammans med dina 15000 kollegor i 11 länder
  • Vi satsar på hållbarhet – Vårt mål till 2030 är att skapa hållbara resultat genom våra lösningar, med ett positivt C02 handavtryck 10 gånger större än vårt C02 fotavtryck
  • Vi är fast beslutna om att göra hållbar skillnad tillsammans med våra kunder
You must accept marketing cookies to view the content.
Accept marketing cookies here.
 
 

Kontakter

Richard Lundqvist

Distriktschef Service

Olle Gustafsson

Distriktschef Projekt

Jonas Lindström

Avdelningschef Projekt Ventilation/Vs

Jonas Josefsson

Servicechef el

Krister Dahlström

Chef teknisk förvaltning

Johan Grahn

Servicechef ventilation

Dennis Nittborn

Servicechef kyla

 

Hitta hit!

Katrinedalsgatan 13A
504 51 Borås

Tel: +46 33474100