Telia

 

Nu väntar en spännande resa

Vi är glada över att du visar intresse för Caverion.

Du vet säkert en hel del om oss, men vet du vilka vi är och vad vi står för? Det vill vi dela med oss av redan nu.
.

Frankfurt.jpg
Technician in substation.jpg

Det här är vi 

Vi kan prata om att vi är experter på tekniska installationer i byggnader, industrier och för infrastruktur. Men vi berättar hellre om vårt syfte - Building Performance. Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på jobbet, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vårt syfte är alltid att utveckla omgivningarna smart och hållbart. Det är så vi, våra kunder och vår omvärld lyckas och mår bra.

Det är ett stort ansvar - vi hoppas du vill vara med på vår resa.

 

Det här står vi för | Building Performance

Våra värderingar vägleder oss i våra dagliga beslut, våra ageranden och vårt bemötande mot varandra och våra kunder. För oss handlar inte det inte bara om vad vi gör, eller varför vi gör det – våra värderingar visar oss hur vi gör det.

Fotbollsspelare pre boarding.jpeg

Vi levererar det vi lovar

Våra kunder, medarbetare och partners kan lita på att vi bidrar med konkreta resultat. Vi levererar det vi lovar.

 

Vi gör det tillsammans 

Det är roligt att lyckas tillsammans. Endast när vi kombinerar och bygger vidare på varandras expertis kan vi stå för det vi har lovat, och vi gör det tillsammans.

Vi utforskar och förbättrar

Att ta emot och ge feedback tar oss till nästa nivå och ökar vår förståelse. Vi är öppna för nya perspektiv och välkomnar nya utmaningar som möjligheter att bli bättre. Vi utforskar och förbättrar.

 

Det här arbetar vi för

Vårt viktigaste hållbarhetsmål är att tillsammans med våra kunder hitta de bästa och smartaste energilösningarna som spar koldioxid och klimat. Det kallar vi vårt handprint. Samtidigt jobbar vi för att minska våra egna koldioxidutsläpp.

Här finns stora möjligheter för varje medarbetare att bidra till omställningen mot ett hållbart samhälle och samtidigt jobba med teknik i framkant. Naturligtvis arbetar vi också med fler hållbarhetsfrågor, till exempel trygg arbetsmiljö, säkra värdekedjor, inkludering och mångfald.

Charging electric car_4.jpg.jpg

Vi ser fram emot att välkomna dig. Under tiden kan du läsa mer om Caverion på vår hemsida www.caverion.se eller via sociala medier #caverionsverige.

 
Employees talking_2.jpg

Ny hos oss

För oss på Caverion är introduktionen en viktig del i att du du ska få en bra start i ditt nya arbete.

För Caverion är det av största vikt att man som ny medarbetare får rätt förutsättningar från start när du börjar hos oss. Vi arbetar strukturerat med pre-boarding, dvs allt som sker innan din anställning börjar och Onboarding – processen som inleds när du börjar din första arbetsdag hos oss.

I det fall att vi rekryterar ett större antal medarbetare till ett och samma uppdrag skräddarsyr vi en Onboarding som passar just det uppdraget, kanske behöver delar av Onboarding ske digitalt om avtalet är rikstäckande eller fysiskt på plats om det avser en större sajt. Oavsett behov är vårt mål att du ska känna dig välkommen och trygg hos oss från första dagen.

 

Skicka en intresseanmälan