Students
 

Studenter

Varje år söker sig runt 1300 unga lärlingar, praktikanter, studenter och sommarvikarier till Caverion. Vi ser kontakten med intresserade och ambitiösa studenter som mycket värdefull och erbjuder därför regelbundet både praktik och ex-jobb inom Caverion

Praktik

Många lokalkontor har program för praktikanter och lärlingar. Att börja som praktikant är ofta en utmärkt start på en karriär inom Caverion med intressanta utmaningar och möjligheter att använda din nyvunna kunskap i praktiken. För mer information kring lärlingsplats, klicka här. Söker du en praktikplats, kontakta det lokala kontoret på din ort.   

Examensarbete

Att göra ditt examensarbete på Caverion är ett bra sätt att inleda din karriär hos oss. Du får goda möjligheter att engagera dig i intressanta projekt samtidigt som du knyter värdefulla kontakter för din framtida karriär. Du får värdefull erfarenhet, och vi får tillgång till nya idéer och kunskaper men får framförallt också lära känna dig! Vi har flera kollegor som arbetar på Caverion idag som började hos oss genom just sitt ex-jobb. 

Med vårt breda tekniska utbud är vi stolta över att kunna presentera många olika inriktningar för dig som student att skriva om. 

Nedan ser du ett litet urval av det vi kan erbjuda:

- El
- VS
- Ventilation
- Kyla
- Automation 
- HR
- Ekonomi
- Affärs- och verksamhetsutveckling
- Energi

Vill du skriva ditt ex-jobb för oss?

Vad roligt! Det vi önskar av dig som student är att du har en färdig idé kring vad du vill skriva om när du kontaktar oss. Exempelvis om du har hittat ett behov som finns inom vår organisation, eller kanske har en idé som du tror kan hjälpa vår verksamhet framåt.

Se också om vi redan idag erbjuder ett ex-jobb som skulle kunna passa dig. Våra aktuella ex-jobb hittar du här.

Hur tar du som student kontakt?

Välkommen att kontakta ansvarig chef inom regionen/orten du önskar skriva ditt ex-jobb mot. Du hittar kontaktinformation till ansvariga under ”kontakta oss” nedan på sidan.

Sommarjobb

Under sommarmånaderna har du bra möjligheter att prova på hur det är att jobba på Caverion. Du får möjlighet att utforska olika områden inom vår verksamhet. 

                 Var social med oss!