Välkommen som lärling på Caverion!

Givande lärlingsperiod på CaverionSom lärling på Caverion får du en lärlingshandledare som ser till att du kommer in i arbetet

Varje år söker sig många lärlingar till Caverion. Lärlingar är en viktig rekryteringskanal för Caverion och många av våra medarbetare började sin bana som lärlingar.

Många av våra ca. 80 lokalkontor har program för lärlingar och att börja som lärling är ofta en utmärkt start på en karriär inom Caverion med intressanta utmaningar och möjligheter att använda din nyvunna kunskap i praktiken.

Börjar du som lärling på Caverion får du en lärlingshandledare som ser till att du kommer in i arbetet. Tillsammans med din handledare och arbetsledning har ni planerade uppföljningar för att se till att du får den utbildning och kompetens du behöver.

Vi strävar efter att du ska få prova på så mycket som möjligt under din lärlingsperiod. Efter avslutad lärlingsutbildning har du jobbat in de lärlingstimmar du behöver för att få ditt yrkesbevis.

Vi är ett företag i utveckling och vi tror på samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. Allt vi gör präglas av hög teknisk kompetens, professionell ledning och ett ständigt närvarande livscykelperspektiv.

Lärling El 


 

Läs mer

Lärling VS 


 

Läs mer

Lärling Ventilation 


 

Läs mer

Vill du bli lärling hos oss?


Kontakta och ansök direkt till ditt lokala kontor!  

Hitta rätt kontor här