Golden Helmet

The Golden Helmet delas varje år ut till medarbetare som gjort något extra för att förverkliga våra strategier. Priset delas ut i fyra kategorier och vem som helst kan nominera en kollega eller ett team de tycker förtjänar priset.

Vinnaren väljs av Caverions koncernledning  - nedan är ett urval av tidigare vinnare. 

Inspirerande ledarskap

Vinnare: Necati Sertcanli
Södertälje

Projektledaren Necati Sertcanli arbetar med renrumskunder. Necati har genom sitt team arbetat hårt för att hålla löften till kunden och för att leverera mervärden som projektets framgång och en hög kundnöjdhet. 

Necati och teamet

Moscow team, Golden Helmet winners 2015

Verksamhetsförbättringar

Vinnare: Stanislav Gladkov, Alexander Zvyagin and Aleksey Puchkin.
Moskva, Ryssland

Metro Cash & Carry i Moskva var teamets första uppdrag för kunden. Ett framgångsrikt projekt var helt avgörande för att få förnyat förtroende från kunden. Projektet – där totalt 8 000 m2 golvyta ingick – krävde mycket jobb under en period på två månader, inklusive dokumentation, modernisering av byggnaden och en rad installationer. 


Varumärke

Vinnare: Therese Johannesen
Oslo, Norge

Thereses arbete med att skapa en inkluderande arbetsplats och motverka sjukfrånvaro har uppmärksammats av ett antal stora politiska organisationer i Norge, inte minst av den norska regeringen. Caverion har inte bara fått bra publicitet, vi har även fått viktiga kontakter – en verklig bedrift!

Therese Johannessen, Norway

Jukka Suoja, Golden Helmet winner 2015

Innovativa och avancerade lösningar

Vinnare: Jukka Suoja, Antti Hiirikoski, Ville Lahtinen, Timo Metsäranta, Pasi Virtanen and Jouni Äyräs
Tammefors, Finland

Jukka ledde teamets utvecklingsprojekt för lägenhetsspecifika brandsläckningssystem. Systemet tilldelades 2014 innovationspriset i Finland och fick utrymme i rikspressen. Systemet höjer säkerheten för funktionshindrade och Caverion har ansökt om ett patent för utrustningen. 

Golden helmet